6 Tips bij een rode, schrale, ruwe huid

5 feb

Tijdens de wintermaanden worden we wat sneller besmet met een verkoudheid of griepvirus. Als we verkouden zijn, zwellen de neusslijmvliezen op en produceert het slijmvlies meer slijm. Dat resulteert in veel snotteren en de neus snuiten. Als dat nog niet … Read More »

Wat eet uw huid vandaag?

21 jan

Wat eet uw huid vandaag? Voldoende bewegen en gezond eten is belangrijk voor de gezondheid van ons lichaam. Maar staat u weleens stil bij wat uw huid eet? Er zijn talloze huidverzorgingsproducten met ingrediënten die iets goeds voor uw huid … Read More »

Tips om Dry January door te komen

16 jan

Na de feestdagen vol eten en alcoholische drankjes, zijn er veel mensen die er in Januari aan geloven: een maand lang geen druppel alcohol drinken. Doet u mee aan Dry January, maar vindt u het lastig? Met de onderstaande weetjes … Read More »

Tips om het vrijen spannender te maken

20 nov

Condooms hebben misschien een stoffig imago, maar zijn wel onmisbaar bij veilige seks. Een condoom beschermt tegen ongewenste zwangerschap en tegen SOA’s. Heeft u wisselende bedpartners? Dan is het erg belangrijk om een condoom niet te vergeten. Het omdoen van … Read More »

Droge huid door guur herfstweer?

18 nov

De koudere maanden kennen veel gezellige momenten, de feestdagen, schaatsen als het even kan en een heerlijke kop warme chocolademelk na een mooie herfstwandeling. Maar de deze periode kan voor velen ook extra verzorging van de huid vragen. In deze … Read More »

Last van brandend maagzuur?

18 okt

Als u last heeft van maagzuur of daarbij horende symptomen, zoals een brandend gevoel in uw maag, een opgeblazen gevoel of een branderige smaak achter in de keel, zijn er verschillende zelfzorgmedicijnen die u kunt gebruiken. Deze medicijnen zijn er … Read More »

Bescherm uw gehoor tijdens ADE

15 okt

Het is bijna zover, morgen gaat het grootste dance evenement ter wereld van start: het Amsterdam Dance Event! Rondom dit event gaat Alpine samen met de wereldster Sam Feldt en platenlabel Spinnin’ Records de strijd aan tegen gehoorschade. De komende … Read More »

Hoe maakt u uw Halloweenlook nou echt griezelig?

14 okt

Al jarenlang wordt het in Amerika gevierd: Halloween. Volwassenen gaan verkleed naar een feestje, er worden pompoenen uitgehold, huizen worden met Halloween decoratie versierd en kinderen gaan in griezelige kostuums de deuren langs om te ‘trick en treaten’. De meest … Read More »

Maak korte metten met een vaginale schimmelinfectie

14 okt

Zeker de helft van de vrouwen in Nederland heeft weleens last van een vaginale schimmelinfectie. Het is een van de meest voorkomende vaginale ongemakken en kan door de bijbehorende symptomen een grote impact hebben op uw dagelijkse activiteiten. Hoe komt … Read More »