Duurzaam tandenpoetsen: Goed voor u EN het milieu

4 apr

Een gezond gebit bereikt u met goede en frequente mondverzorging. Tandenpoetsen doen we dan ook iedere dag. Maar hoe langer we onze tandenborstel gebruiken, hoe meer bacteriën zich verzamelen op de tandenborstel. Voor optimale hygiëne moet een tandenborstel elke drie maanden … Read More »

A.Vogel Prostaforce: voor het behoud van een goede prostaat

9 jul

Prostaatklachten komen vaak voor, zeker op hogere leeftijd. Ongeveer een derde van de mannen krijgt rond het vijftigste levensjaar problemen met de prostaat. A.Vogel Prostaforce houdt de prostaat in goede conditie en ondersteunt het goed kunnen blijven plassen. 

Neemt u Canesten Gyno mee op reis?

5 jul
Canesten gyno

Ook zo’n zin in de zomervakantie? Heerlijk in uw nieuwe bikini op het strand? Het laatste waar u dan op zit te wachten is een vaginale schimmelinfectie. Deze herkent u makkelijk aan jeuk, een branderig gevoel en witte (geurloze) afscheiding.

Opvliegers en nachtelijk transpireren tijdens de overgang

4 jun
opvliegers en nachtelijk transpireren Overgangsverschijnselen

Veel vrouwen ervaren ongemakken tijdens de overgang. In een eerdere blog gaven we informatie over de overgang en welke verschijnselen u in deze periode kunt ervaren. Vandaag gaan we dieper in op twee veelvoorkomende overgangsverschijnselen, namelijk opvliegers en nachtelijk transpireren. … Read More »

EHBO-tips bij ongevallen in en rondom het huis

23 mei
EHBO-tips

De meeste ongelukken gebeuren in huis, het is daarom belangrijk om bij een ongeval goed voorbereid te zijn. Weet u al wat u bij een brandwond, een vergiftiging of een verstuiking moet doen? Welke hulpmiddelen u hierbij nodig heeft en … Read More »