DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Advies & Inspiratie

De Online Drogist voorziet u van deskundig advies en inspirerende inzichten, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken die aansluiten bij uw behoeften en levensstijl. Of het nu gaat om het ontdekken van de juiste voedingssupplementen, het vinden van effectieve oplossingen voor huidproblemen of het vinden van uw favoriete parfum, onze gediplomeerde drogisten zijn er om u te ondersteunen.

Actueel: Mama, Baby & Kind

Ontdek de Mama, Baby & Kind pagina bij De Online Drogist voor alles wat u nodig hebt tijdens zwangerschap en opvoeding. Van vitamines en verzorgingsproducten voor mama tot voeding en verzorging voor baby's en kinderen, wij bieden een breed assortiment aan producten voor de beste zorg voor u en uw kleintje. 

Zonnebrand

Bestel direct
  • 50% korting

    Biodermal

    Gevoelige Huid Zonnecrème Gezicht SPF50+ 50ML

  • 25% korting

    Vision

    Every Day Sun Protection SPF30 180ML

  • 52,50

    Sunday Brush

    Mineral Sunscreen SPF50 - Medium 6GR

  • 20% korting

    Eucerin

    Sun Fluid Pigment Control SPF50+ 50ML

Wat doen tegen teken

Teken kunnen ziektes overbrengen, onder andere de ziekte van Lyme. Daarom is het belangrijk dat u weet hoe u een tekenbeet voorkomt en wat u moet doen als u toch gebeten bent. Lees er alles over bij De Online Drogist. 
HeltiQ teken

Mentale gezondheid

Uw mentale gezondheid is erg waardevol. Het is belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan uw mentale gezondheid. Eén van de dingen die u kunt doen om mentaal fit te blijven, is het behouden van een gezonde werk-privé balans. Wanneer u zich gestrest of overspannen voelt door drukke (werk)dagen, is het belangrijk om hierna genoeg rust te nemen. De Online Drogist heeft bovendien een uitgebreid assortiment aan supplementen en andere producten die een positieve invloed kunnen hebben op uw gemoedstoestand. Bekijk hieronder ons assortiment.


Supplementen

Mentale gezondheid

Bestel direct
  • 15% korting

    Nutramin

    Emotio Balance Capsules 60CP

  • 29,95

    Mattisson HealthStyle

    Mood Support Capsules 60CP

  • 25% korting

    Golden Naturals

    Stemming Support Capsules 30VCP

  • 129,99

    Lanaform

    Luminesence Lichttherapie Lamp 1ST

Skincare 


AHA en BHA skincare

Om een jonge, gezonde en stralende huid te behouden is dagelijkse verzorging vereist. Twee populaire ingrediënten in skincare zijn AHA (alfahydroxyzuren) en BHA (bètahydroxyzuren). Deze zuren hebben een exfoliërende werking die helpen met het behouden van een zuivere, stralende huid. U kunt AHA’s en BHA’s combineren met andere werkzame ingrediënten zoals vitamine C en retinol

Skincare

AHA en BHA skincare

Bestel direct
  • 25% korting

    Bionnex

    Nordea Aha 10% + Bha 2% + Lingonberry Exfoliant 30ML

  • 17,95

    Celenes by Sweden

    AHA 8% + BHA 2% + Lactic + Arctic Chaga Mushroom Facial Peeling 30ML

  • 10,99

    Q+A

    Q+A AHA Exfoliator Body Scrub Vanilla Coconut 250ML

  • 32,95

    Vichy

    Normaderm PROBIO-BHA anti-onzuiverheden Serum 30ML

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een veelgebruikt ingrediënt in huidverzorgingsproducten. Veel dermatologen prijzen hyaluronzuur aan voor dagelijks gebruik vanwege zijn vermogen om vocht aan te trekken en vast te houden.


Retinol

Retinol is een populair ingrediënt in skincare. Het stimuleert de celvernieuwing, wat resulteert in een anti-aging effect en kan helpen bij het verminderen van pigmentvlekken. Ook kan het verstopte poriën voorkomen, wat kan helpen bij het verminderen van acne

Cetaphil

Het assortiment van Cetaphil bestaat uit milde huidreinigers en hydraterende crèmes, die helpen bij het behoud van een gebalanceerde huid. De producten die de basis vormen voor uw goede huidverzorging. 

Vitakruid Beauty


Vitakruid biedt een uitgebreide lijn producten voor Beauty, gericht op het ondersteunen van uw schoonheid. De supplementen zijn samengesteld met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zoals biotine, collageen, zink en diverse vitaminen, die de innerlijke gezondheid bevorderen en de uiterlijke schoonheid versterken. Vitakruid combineert wetenschappelijke inzichten met natuurlijke formules om effectieve resultaten te garanderen. 

Collageen


Collageen is een eiwit dat van nature voorkomt in de huid. Collageen houdt het bindweefsel bij elkaar en zorgt voor elasticiteit en stevigheid van de huid. Vanaf het 25e levensjaar neemt de hoeveelheid collageen jaarlijks met 1% af, waardoor geleidelijk aan de eerste rimpels zullen ontstaan. Hoe ouder u wordt, hoe minder collageen uw lichaam zal aanmaken en hoe slapper uw huid zal worden. De Online Drogist heeft een breed assortiment van collageen, wat kan helpen tegen huidveroudering. Lees meer over collageen in onze blog

10% korting

Vitakruid

Collageen Solugel® Poeder 250GR

Collageen

Bekijk ons aanbod van collageen

Bestel nu!

Vitamine gummies


Vitamine gummies zijn enorm populair als voedingssupplementen. Het zijn ‘snoepjes’ met een lekkere smaak, die vitamines en mineralen bevatten. Vitamine gummies hebben verschillende voordelen ten opzichte van voedingssupplementen en vitaminepillen:


  • De lekkere smaak

  • Ze zijn gemakkelijk in de nemen 

  • U krijgt voedingsstoffen binnen

  • Gemakkelijk mee te nemen 

50% korting

Lucovitaal

Multi+ A-Z Gummies 60ST

Gummies

Bekijk ons aanbod van vitamine gummies

Bestel nu!

Sport


Creatine 

Creatine transporteert extra energie naar de spieren. Het bestaat uit aminozuren die helpen bij het voorkomen van vermoeidheid en verzuring van de spieren. Het middel kan de prestaties van sporters helpen verbeteren doordat de spieren er een extra energievoorraad door krijgen. 

Creatine

Bekijk ons aanbod van creatine

Bestel nu
  • 59,90

    Mattisson HealthStyle

    - Creatine Monohydraat Poeder en Sport Wei Proteïne Poeder - 2 Stuks

  • 34,95

    Vitiv

    Creatine Monohydr 99,9%* 500GR

  • 25% korting

    Fittergy

    Creatine Monohydraat poeder 400GR

  • 24,95

    Mattisson HealthStyle

    Mattisson Creatine Monohydraat Capsules 180CP

Protein bars

Proteïnerepen zijn gemakkelijke tussendoortjes die veel eiwitten bevatten. Ze helpen hierdoor bij de spieropbouw. Wanneer u een protein bar eet na het sporten (binnen 30 minuten) helpen eiwitten in de reep ook bij het spierherstel. Doordat de repen veel eiwitten bevatten, hebben ze een verzadigende werking, wat de eetlust vermindert. Daarom kunnen protein bars ook helpen bij het afvallen.


Protein bars

Bekijk ons aanbod protein bars

Bestel nu
  • 10% korting

    Powerbar

    Proteine Reep Frambozen Yoghurt 35GR

  • 10% korting

    Powerbar

    Proteine Reep Coconut 35GR

  • 16% korting

    XXL Nutrition

    N'Joy Protein Bar - Peanut Butter & Caramel 55GR

  • 1,99

    DieetPro

    Snack Proteinbar Caramel 45GR

Meer advies?

 
1  2  3  4  5  ...  137
 

Deel dit artikel