Droge huid door guur herfstweer?

18 nov

De koudere maanden kennen veel gezellige momenten, de feestdagen, schaatsen als het even kan en een heerlijke kop warme chocolademelk na een mooie herfstwandeling. Maar de deze periode kan voor velen ook extra verzorging van de huid vragen. In deze … Read More »

Last van brandend maagzuur?

18 okt

Als u last heeft van maagzuur of daarbij horende symptomen, zoals een brandend gevoel in uw maag, een opgeblazen gevoel of een branderige smaak achter in de keel, zijn er verschillende zelfzorgmedicijnen die u kunt gebruiken. Deze medicijnen zijn er … Read More »

Bescherm uw gehoor tijdens ADE

15 okt

Het is bijna zover, morgen gaat het grootste dance evenement ter wereld van start: het Amsterdam Dance Event! Rondom dit event gaat Alpine samen met de wereldster Sam Feldt en platenlabel Spinnin’ Records de strijd aan tegen gehoorschade. De komende … Read More »

Hoe maakt u uw Halloweenlook nou echt griezelig?

14 okt

Al jarenlang wordt het in Amerika gevierd: Halloween. Volwassenen gaan verkleed naar een feestje, er worden pompoenen uitgehold, huizen worden met Halloween decoratie versierd en kinderen gaan in griezelige kostuums de deuren langs om te ‘trick en treaten’. De meest … Read More »

Maak korte metten met een vaginale schimmelinfectie

14 okt

Zeker de helft van de vrouwen in Nederland heeft weleens last van een vaginale schimmelinfectie. Het is een van de meest voorkomende vaginale ongemakken en kan door de bijbehorende symptomen een grote impact hebben op uw dagelijkse activiteiten. Hoe komt … Read More »

Lekker in uw vel met Bepanthen Eczeem Crème!

14 okt

Op 14 september is het Wereld Eczeem Dag. Eczeem is een verzamelnaam van allerlei aandoeningen die rode, jeukende uitslag tot gevolg hebben. Bijna 1 miljoen Nederlanders hebben regelmatig jeuk en worden geconfronteerd met rode, schrale huidplekken op bijvoorbeeld handen, benen … Read More »

Waarom gehoorbescherming voor baby’s zo belangrijk is

28 aug

De oortjes van baby’s zijn volop in ontwikkeling en daardoor erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Toch komen ze regelmatig in aanraking met harde geluiden, zoals bij feestjes, wedstrijden en optochten. KNO-specialisten waarschuwen dan ook voor het toenemend aantal jonge … Read More »

Zwemmen met een vaginale schimmelinfectie: kan dat?

27 aug

Vaginale schimmel is een van de meest voorkomende vaginale infecties. Veel vrouwen krijgen er in hun leven, met name vruchtbare leeftijd, ten minstens één keer meer te maken. Toch bestaat er nog veel onduidelijkheid over een vaginale schimmelinfectie. Kan er … Read More »

Jeuk door processierups? Bepanthen helpt!

28 jun

Wist u dat Bepanthen Eczeem Crème ook gebruikt kan worden om jeuk en roodheid te verlichten na contact met de haren van de processierups? Bepanthen Eczeem Crème bevat bovendien geen parfum en andere toevoegingen en is bij DeOnlineDrogist.nl verkrijgbaar. Vervelende … Read More »