DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Voedingssupplementen

Profiteer van kortingen

Wat zijn voedingssupplementen?

Supplementen, ofwel voedingssupplementen zijn voedingsstoffen ter aanvulling op de gezonde voeding. De letterlijke betekenis van supplement is ook aanvulling. Het kan gaan om kruiden, vitamines en mineralen of superfoods bijvoorbeeld. Er zijn allerlei voedingsstoffen die in de vorm van capsules, tabletten, poeders, drankjes of druppels worden aangeboden.

Een supplement kan een mooie aanvulling zijn op uw normale gezonde en gevarieerde voedingspatroon. Maar het is nooit een vervanging hiervan. Het is dus altijd belangrijk om gezond te blijven eten en op uw voeding te blijven letten, wat voor supplementen u ook gebruikt.

Wat zit er in voedingssupplementen?

Supplementen kunnen gemaakt worden van allerlei verschillende ingrediënten. Zo worden er bijvoorbeeld vitaminen en mineralen aan capsules of tabletten toegevoegd. Maar ook kruiden zoals KurkumaGinkgo biloba of Sint Janskruid. Of denk aan gezonde vetzuren.

Traditionele kruidensupplementen

Veel traditionele kruidengeneesmiddelen komen voort uit de oosterse traditionele geneeskunst. In Azië worden ze vaak al vele jaren gebruikt en ook in westerse landen worden de heilzame mogelijkheden van de kruiden steeds meer ontdekt en uitgeprobeerd. Hierdoor zijn de kruidensupplementen steeds populairder geworden.

Vitaminen en mineralen

Vitamine en mineralenpreparaten zijn bijvoorbeeld bedoeld om een tekort aan een bepaalde vitamine of mineraal aan te vullen of als extra ondersteuning. Ouderen bijvoorbeeld zijn minder goed in staat om zelf vitamine D aan te maken. Dan kan een vitamine D supplement een goede aanvulling zijn. Ook vitamine C is een voorbeeld van een veelgebruikt vitamine supplement.

Er zijn ook multivitaminen verkrijgbaar. Dit is één tablet met daarin alle benodigde vitaminen en mineralen, zodat u in een keer een hele complete aanvulling heeft. Sommige multivitaminen worden ook nog aangevuld met bepaalde kruiden erin.

Gezonde vetzuren

Visvetzuren of andere bronnen van omega 3-vetzuren, omega 6 of omega 9 worden ook gebruikt in supplementen. Bijvoorbeeld krillolie, algenolie of lijnzaadolie bevat ook omega-vetzuren.

Welke merken voedingssupplementen zijn er?

Op DeOnlineDrogist.nl vindt u een compleet aanbod aan voedingssupplementen van vele verschillende merken. Er worden ruim 500 verschillende merken aangeboden op DeOnlineDrogist.nl. Bekende merken als Davitamon, Vitals, Bonusan, Metagenics, A.Vogel, Lucovitaal, Orthica, Now, Bional, XL-S, Vitals en nog veel meer grote kwaliteitsmerken. Te veel om op te noemen.

In het menu links-bovenaan deze pagina vindt u een handig overzicht van de verschillende supplementen die er zijn. Zo vindt u gemakkelijk wat u zoekt. De supplementen zijn ingedeeld in de volgende categorieën:

De populairste supplementen

Dit is de lijst van de meest gebruikte supplementen, waar onder andere kurkuma, probiotica, aminozuren, enzymen en groenlipmossel tussen staan. In de uitgebreide lijst komen veel vitamines en mineralen voor, maar ook kruiden of andere typen supplementen.

Supplementen voor lichamelijke welzijn

Om het u als bezoeker makkelijker te maken te kiezen tussen alle supplementen hebben we ze ook gesorteerd op onderwerp. Waar wilt u dat het voedingssupplement zich op focust? Zoekt u supplementen ter ondersteuning van hart- en bloedvaten, cholesterol, de maag en darmen, of de prostaat misschien? U vindt het hier allemaal.

Energie, focus en stemming

Vermoeidheid, sombere gevoelens of een slechte focus? IJzer, zink en jodium ondersteunen onder andere de concentratie, het geheugen en daarmee ook de scherpte en focus. In dit deel van het menu vindt u alle supplementen die kunnen bijdragen aan uw energie, uw focus en/of uw stemming.

Fit en verzorgd

Op zoek naar fitness supplementen ter ondersteuning van de spieropbouw? Beauty supplementen voor huid, haar of de nagels? Supplementen bij het afvallen of een detox-kuur? Deze vindt u ook bij DeOnlineDrogist.nl.

Type gebruiker (specifieke suppletie)

We hebben ook een menu gemaakt waarbij supplementen op type gebruiker zijn ingedeeld. Dit hebben we gedaan om het zoeken naar een passend supplement dat voor u geschikt is nog eenvoudiger te maken.

Voor wie is dit type supplement geschikt? Welk supplement is het beste voor mij? De categorieën hier zijn bijvoorbeeld supplementen voor kinderen, supplementen voor mannensupplementen voor vrouwen en supplementen voor 50-plussers. Onder het kopje vrouwen vindt u ook de supplementen voor tijdens de zwangerschap.

Alternatieve geneeswijzen

Behalve de meer reguliere supplementen bieden we ook bijvoorbeeld homeopathische supplementen aan; Ayurvedische supplementen en Bach bloesems. Ben u op zoek naar supplementen die passen in de alternatieve geneeswijzen? Ook dan bent u hier aan het goede adres.

Supplementen hoe innemen?

Hoe u een bepaald supplement moet gebruiken of innemen is afhankelijk van welk supplement u inneemt. Er zijn natuurlijk verschillende typen supplementen, van pillen tot poeders en van capsules tot druppels. En ieder hebben ze hun eigen manier van innemen. Veel supplementen moeten worden ingenomen tijdens of na de maaltijd, omdat dit invloed heeft op hoe goed het wordt opgenomen. Maar er zijn ook supplementen die u beter wel op de lege maag kunt innemen. Lees altijd goed de bijsluiter of gebruiksaanwijzing van een supplement. Hierin kunt u ook vinden hoe lang u een supplement achter elkaar mag gebruiken.

Hoe snel werken supplementen na inname?

Hoe snel u vervolgens effect merkt van een supplement hangt ook heel erg af van wat u gebruikt. Er zijn supplementen die snel werken. Er zijn ook bepaalde supplementen waarvan u pas na weken iets zult merken. Lees de productpagina’s voor meer informatie over de verschillende voedingssupplementen en hun werking.

Waarschuwingen

  • Gebruikt u medicijnen, heeft u een ziekte, bent u zwanger of geeft u borstvoeding? Overleg dan altijd eerst met uw arts of het supplement dat u zou willen gebruiken geschikt is voor u;
  • Overschrijd de aanbevolen dosering van supplementen niet;
  • Bewaar supplementen volgens de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing en houd ze altijd buiten bereik van kinderen.

Vragen over voedingssupplementen?

Heeft u een vraag of behoefte aan deskundig advies over een van onze aangeboden voedingssupplementen? Neem dan contact op met een van onze gediplomeerde drogisten en maak de juiste keuze omtrent de aankoop van uw voedingssupplementen. Wij helpen u graag verder!

Waar zijn supplementen te koop?

Al uw voedingssupplementen bestelt u gemakkelijk en snel online bij DeOnlineDrogist.nl.

Bestelt u voor 21.30 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag aan huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis thuisbezorgd.

Wat kosten supplementen?

Bovenaan deze pagina ziet u een aantal aanbiedingen van supplementen die momenteel gelden. Verder kunt u doorklikken naar de verschillende merken supplementen om te zien wat er allemaal aangeboden wordt. Op DeOnlineDrogist.nl bieden we een zeer compleet productgamma aan van allerlei soorten en merken voedingssupplementen. Dus wat u ook zoekt, u bent hier aan het juiste adres.

* Voedingssupplementen ter aanvulling van de gezonde voeding

Meer lezen over voedingssupplementen?

Wilt u zich nog meer verdiepen in supplementen? Bekijk hieronder dan de geschreven artikelen over voedingssupplementen van De Online Drogist.