DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

DeOnlineDrogist.nl helpt u bij

Duurzame keuzes

Milieubewuster en duurzamer leven? Bekijk onze tips en lees onze blogs voor advies

Een duurzame keuze maken wordt steeds belangrijker, de keuzes die we nu maken hebben immers impact op de gezondheid van de mens, de dieren en de wereldbol in de toekomst. Toch kan een bewuste keuze maken nog lastig zijn. Bij DeOnlineDrogist.nl vindt u diverse natuurlijke, biologische en duurzame producten. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een duurzaam, biologisch of natuurlijk product? Lees dan vooral onze blog of bekijk hier informatie over ons 'groene keuze' label.

Unwaste

Pure, circulaire verzorgingsproducten

Bestel direct
 • unwaste Scrub Bar - Koffiedik 65GR

  7,99

 •  
 • unwaste Shampoo Bar - Sinaasappel 65GR

  8,49

 •  
 • unwaste Soap Bar - Sinaasappelolie 100GR

  7,49

 •  
 • unwaste Duopack Koffieolie & Koffiedik 80GR

  10,99

 •  

Duurzame menstruatie producten

Ginger Organic, Natracare, Vuokkoset, Yoni: het zijn zomaar een paar merken met duurzame menstruatie producten. Weten welke producten dit zijn? Bekijk ons gehele assortiment qua dameshygiëne gericht op duurzaamheid.

vrouw met duurzame tampon

Duurzaamheid

bij DeOnlineDrogist.nl

een pakketje wordt overhandigd

Bij DeOnlineDrogist.nl doen we hard ons best om verspilling tegen te gaan. Daarom wordt er bij het inpakken van bestellingen gebruik gemaakt van een speciale inpakmachine die ervoor zorgt dat er zo min mogelijk karton wordt gebruikt. Daarnaast combineren wij het orderformulier en de pakbon in één formulier zodat er niet twee keer geprint hoeft te worden. Wilt u meer weten over duurzaamheid bij DeOnlineDrogist.nl? Klik dan hier.

Groen en duurzaamheid uitgebeeld door een plantje en een hand

Wilt u meer weten over de groene artikelen die wij verkopen? Lees dan deze blog voor meer informatie of kijk hier voor meer informatie over het 'groene keuze' label.

groene keuze label bij DeOnlineDrogist.nl

*Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing