DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Babyverzorging

Profiteer van hoge kortingen

Weleda Weleda 200ML
Product is onderdeel van ons groene assortiment.

15% korting

Babyverzorging

Weleda

Babyverzorging: welke producten?

Iedere vader of moeder wilt de beste verzorging voor zijn of haar baby. Dat is logisch. Maar wat is nu de beste babyverzorging? Voor het verzorgen van het haar en de huid van uw baby, kunt u het beste speciale babyverzorgingsproducten gebruiken. De babyhuid is namelijk heel anders dan die van uzelf. Hun huid is veel dunner (dus gevoeliger) en heeft nog geen volledige beschermende laag, waardoor de huid makkelijker uitdroogt. Babyverzorgingsproducten zijn erg mild en specifiek ontwikkeld voor de behoeften van het droge, kwetsbare babyhuidje. U kent vast Zwitsal, met de typische, herkenbare geur. Kwaliteitsproducten voor uw baby, maar natuurlijk heeft deze drogisterij meer in huis voor een optimale verzorging.

Wat te denken van Mustela, dit merk heeft producten zonder parabenen en alcohol en ze zijn dermatologisch getest en hypo-allergeen. Heeft uw baby een zeer gevoelige huid met droge, schrale plekken? Dan is het verstandig zeer milde verzorgingsproducten te gebruiken, zodat de huid zoveel mogelijk ontzien én ondersteund wordt. Gebruik bijvoorbeeld NeutralBalneum of de Mustela producten met cold cream of Stelatopia.

Babyverzorging merken

Babyverzorging is een breed begrip. De Online Drogist heeft veel producten van talloze grote babymerken in de online drogisterij staan. Denk maar eens aan merken voor babyvoeding, de babyflessen en drinkbekers, babydoekjes, luiers, speelgoed en zonnebrand voor uw kleintje. Dat is een hele hoop.

Voor de baby huidverzorging staan veel merken. Merken als SudocremWeledaJacob HooyPurol, Neutral,Zwitsal en Bepanthen staan hier in de spotlights.

Voor babyvoeding zijn NutrilonHeroBiobim een van de vele babymerken die pronken in de online etalage van deze drogist.

Natuurlijke, biologische babyverzorging

Een rage, zo mag het wel genoemd worden: natuurlijke babyverzorging. Natuurlijk is hot, en dat geldt niet alleen in de supermarkt. Bij De Online Drogist merken we dat natuurlijke babyverzorging ook in trek is. Verzorgende crèmes, gels, en meer met natuurlijke producten met natuurlijke ingrediënten. Zonder parabenen (chemische toevoegingen).