DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Balneum

Balneum huidverzorgingsproducten verzachten en beschermen de droge huid. Balneum zorgt er dus voor dat uw huid weer zacht, ontspannen en soepel aanvoelt. De volledige lijn huidverzorgingsproducten voor de droge huid van Balneum is verkrijgbaar bij De Online Drogist.Lees meer
 • Balneum Extra Vettend Waslotion 200ML

  Balneum Extra Vettend Waslotion | 200ML

  Voorraad: > 50
  6,99
 • Balneum Forte Badolie 500ML
  Gratis verzending

  Balneum Forte Badolie | 500ML

  Voorraad: > 50
  23,99
 • Balneum Forte Badolie 200ML

  Balneum Forte Badolie | 200ML

  Voorraad: > 50
  11,99
 • Balneum Plus Badolie 200ML

  Balneum Plus Badolie | 200ML

  Voorraad: > 50
  13,09
 • Balneum Extra Vettend Badolie 200ML

  Balneum Extra Vettend Badolie | 200ML

  Voorraad: 0
  11,99
  Blijf op de hoogte

Als uw huid kwetsbaar, droog, gesprongen of rood is, gebruik dan Bepanthen. De zalf, lotion of Bepanthen crème helpen de huid te herstellen en bieden goede bescherming.

Hoe werken de producten van Bepanthen?

In de Bepanthen crème, zalf en lotion zit lanoline en glycerine. Lanoline is een natuurlijk product, namelijk het vet van schapenwol. Dit trekt goed in de bovenste huidlaag, de hoornlaag. Glycerine is een middel dat er voor zorgt dat uw huid minder uitdroogt. Deze twee producten samen zorgen ervoor dat de hoornlaag vet blijft, waardoor uw huid in goede conditie is en soepel aanvoelt. Daarnaast beschermt het voor invloeden van buitenaf.

De producten van Bepanthen bevatten ook dexpanthenol. Als dat diep in de huid dringt, voorbij de hoornlaag, wordt het omgezet in vitamine B5. Dat stimuleert de productie van energie, waardoor nieuwe huidcellen worden gevormd. Dat zorgt op zijn beurt weer voor vernieuwing en herstel van de huid.

De zalf, crème en lotion hebben naast deze algemene ingrediënten een eigen specialiteit. Gebruik de verschillende producten dus voor verschillende doeleinden.

Bepanthen zalf
De Bepanthen zalf bevat maar liefs 65 procent vetten. Er wordt daardoor een grote aanvulling gegeven op de natuurlijke vetten van de huid. Zo komt er een beschermend laagje op de huid. Deze zalf gebruikt u dan ook als uw huid beschadigd, schraal of heel erg droog is.

Bepanthen crème
In de Bepanthen crème zit een emulsie van olie-in-water. Dat zijn een paar druppels olie in water. De hoge hoeveelheid water die in de emulsie zit, zorgt ervoor dat de hoornlaag van de huid opzet. Daardoor verdampt water en werkt het verkoelend. Als de huid rood en geprikkeld is en de verkoeling wilt gebruik u Bepanthen crème.

Bepanthen lotion
De lotion van Bepanthen vult de natuurlijke huidvetten aan. Door het beschermingslaagje dat op de huid komt te liggen na het smeren, wordt de huid extra beschermt voor invloeden van buitenaf. U gebruikt de lotion om uw voeten, handen en benen dagelijks te verzorgen.

De Bepanthen zalf, lotion en crème koopt u bij DeOnlineDrogist.nl. Ook andere producten van Bepanthen, zoals de Bepanthen baby zalf, zijn er te bestellen.