DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Huishouden

Profiteer van hoge kortingen

ongediertebestrijding met een spray

Ongediertebestrijding: voor optimale hygiëne

Hoe houdt u uw huis en tuin zo schoon mogelijk? Als alles spic en span oogt, wilt u het mooie, opgeruimde gevoel niet laten verpesten door op-bezoek-komend ongedierte. De komst van muggen, vliegen en andere insecten is uiteraard zeer ongewenst. Met de ongediertebestrijding van De Online Drogist houdt u fruitvliegjes, muizen, mieren en meer plaagdieren op afstand en geniet u van optimale hygiëne. 

vrouw die goed zorgt voor haar hond

Dierendrogist: de beste zorg voor uw dieren

Aandachtige zorg laat iedereen stralen. Dat geldt ook voor dieren. Problemen voor huisdieren en paarden kunnen middels de dierendrogist worden opgelost. Zo hebben wij middelen om luizen bij katten te bestrijden, ontwormingsmiddelen voor honden en heel veel supplementen, zoals magnesium voor paarden. Er zijn veel voedingssupplementen aanwezig, maar als drogist bieden wij ook producten aan tegen reisziekte en oorreinigers. Genoeg keuze dus! Geef uw huisdieren de beste zorg met de beste dierendrogist-producten. 

wc-borstel met gele schoonmaakhandschoen

Badkamer en wc schoonmaken

Een glimmend schone badkamer, zonder viezigheid in de voegen van de badkamertegeltjes of schimmels op akelige plekken. Dat wilt u toch ook? De Online Drogist heeft een schoonmaaklijstje voor u gemaakt om de badkamer en de wc te reinigen. Hierin staat wat u nodig heeft om te genieten van héél schoon sanitair. Voorbeelden van schoonmaakproducten zijn anti-kalk, zuiveringszout en schuursponzen, maar uiteraard is er meer verkrijgbaar! 

gasfornuis schoonmaken met roze schoonmaakdoekje

Keuken schoonmaken

Een opgeruimde keuken nodigt uit en brengt rust. Bacteriën en voedselresten van vorige maaltijden krijgen geen kans als u grondig en frequent schoonmaakt met de juiste middelen. Een schoonmaakbeurt van de keuken hoeft helemaal niet lang te duren, als het maar geregeld gebeurt. Ontstoppers, ontvetters, vaatdoekjes en keukenpapier mogen natuurlijk niet ontbreken voor de schoonmaak van de keuken! 

vloer dweilen met een goede dweil

Vloer schoonmaken

Een vloer is vaak viezer dan dat-ie eruitziet. Schoonmaken is dus een absolute must! Dat kan allereerst natuurlijk met de stofzuiger en stofdoekjes, maar later komt het echte werk aan bod: de vloer dweilen. De Online Drogist heeft voor alle soorten vloeren de juiste oplossing in de schappen staan om (hardnekkig) vuil gedag te zeggen, van parketreinigers tot tegelreinigers. Bekijk al onze schoonmaakproducten voor de vloer! 

ramen lappen met gele schoonmaakhandschoen en groen schoonmaakdoekje

Super schone ramen!

Wat heeft u allemaal nodig om de ramen te lappen, en dat helemaal streepvrij? De Online Drogist heeft een mooie collectie producten samengesteld om de ramen streeploos schoon te krijgen. Zemen, microvezeldoekjes en raamwissers zijn zomaar wat benodigdheden die op de lijst schitteren. Benieuwd welke producten u nog meer kunnen helpen een mooi, streeploos en helder eindresultaat?