DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Ecover

Groene keuze Merk is onderdeel van ons groene assortiment.
Ecover is een merk dat zich richt op duurzame, schone, groene huishoudmiddelen. Alles voor een goed milieu! Het merk maakt ecologische producten voor huishoudelijke taken en focust dus op schoonmaken op een extra schone manier. Lees meer
1

Best verkopende producten

Wat is Ecover?

Ecover is een Belgisch bedrijf dat werd opgericht in 1980 en huishoudelijke artikelen maakt. Met de tijd groeiden ze en kwamen er ondernemingen tevoorschijn op overzeese continenten, zoals Noord-Amerika; in Chicago bijvoorbeeld.  In de Verenigde Staten werd aan de weg getimmerd, een grote concurrent werd overgenomen en de missie van het bedrijf werd vervolgens verder uitgedragen. De filosofie van het schoonmaakmerk is gebaseerd op de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen: Ecover wil haar schoonmaakmiddelen op een ecologisch, economisch en sociaal verantwoorde manier produceren.

Hoe gaat Ecover te werk?

Duurzaam, groen, recyclen, en continu verbeteren. Het zijn woorden die passen bij een ecologisch merk als Ecover. Alle verpakkingsmaterialen van de producten bestaan bijvoorbeeld uit gerecycleerd plastic. Dat is sinds 2020 het geval, een mijlpaal voor het schoonmaakmerk. Zo bewust als Ecover omgaat met de verpakking van het assortiment, zo doen zij dat uiteraard ook met de inhoud van de schoonmaakartikelen. Ingrediënten worden uitgebreid gecheckt, verbeterd en het merk probeert altijd weer beter en duurzamer te worden in haar productieproces. Zo wordt er altijd gezocht naar beter, en dat geldt ook voor het waterverbruik. Elk scheutje telt, en daarom wil men daar het liefst zo min mogelijk water gebruiken voor het maken van de producten. De kwaliteit van het water staat in een hoog vaandel, wat ook resulteerde in de ontwikkeling en het op de markt verschijnen van de fosfaatvrije waspoeder.

Duurzaam werken gaat hand in hand met lokaal inkopen. Als we kijken naar de ingrediënten van Ecover schoonmaakmiddelen, dan worden deze allemaal uit Europa gehaald, en voornamelijk omringde buurlanden. Raapzaadolie komt uit Frankrijk, zonnebloemolie uit Duitsland, lijnzaadolie uit Nederland en België. Qua transport wordt er perfect uitgemeten hoe er zo min mogelijk gereden hoeft te worden met vrachtwagens en het proces zo efficiënt mogelijk verloopt. Het is een bedrijf dat waarde hecht en echt zo clean mogelijk wil zijn in alles wat het doet.

Ecover en duurzaamheid


Bekijk de visie van Ecover, verwerkt in deze video.

De missie van Ecover

Met dit merk verzorgt u niet alleen uw huis en het hele huishouden, maar houdt u ook nog eens rekening met de natuur en het milieu. Ecover producten worden namelijk gemaakt van 100% biologische afbreekbare bestanddelen die, op hun beurt worden verpakt in 100% recyclebare verpakkingen. En precies waar men vaak denkt dat biologische huishoudproducten geen effect hebben bewijst Ecover het tegendeel. Hardnekkige vlekken, op kleding of in het huis, het maakt geen kans tegen de superschoonmaakmiddelen van Ecover. Lees de instructies op de verpakkingen goed en uw huishouden is schoon én biologisch verantwoord. 

Wat zijn de Ecover producten?

Ecover bestaat nu ruim 40 jaar en heeft verschillende producten op de markt gebracht, zoals: 

Ecover afwasmiddel


Hoe zacht is uw afwasmiddel voor uw huid? Ecover afwasmiddel is gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Ecover aanbiedingen kopen

Ecover huishoudmiddelen zijn verkrijgbaar bij DeOnlineDrogist.nl en wanneer u deze op werkdagen voor 21.30u bestelt, liggen ze de volgende dag op uw deurmat. Dan kan het verantwoorde schoonmaken pas echt beginnen!