9367.518 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Vaatwastabletten

Ecover Essential Vaatwastabletten 70ST

Met toevoeging van essentiële geuren

16,85 15,33
  • Merk:  Ecover
  • Inhoud: 70ST
  • EAN: 5412533409390
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Ecover Essential Vaatwastabletten op basis van plantaardige en biologisch afbreekbare ingrediënten verwijderen hardnekkige vlekken en zorgen voor een glanzend, schone vaat. Ecover Essential is volledig samengesteld uit de vertrouwde formule die u gewend bent van Ecover, maar dan met toevoeging van essentiële geuren. Deze geuren zijn mild en authentiek, geschikt voor als u niet van intense en overheersende geuren houdt. Daarnaast is de doos gemaakt van 100% gerecycled karton. Samen met de plantaardige ingrediënten zijn deze vaatwastabletten dus een bewuste keuze voor uw milieuvriendelijke levensstijl.

Ecover Essential Vaatwastabletten is ook verkrijgbaar met een inhoud van 25 stuks.

Hoe te gebruiken?

Haal de tablet uit de recylebare verpakking en plaats ze in de dispenser. Indien de tablet niet in de dispenser past, plaats ze in de bestekbak. Verwijder eerst grote voedselresten van de vaat en laat de machine draaien. We bevelen het ecoprogramma aan. Voeg altijd zout en spoelmiddel toe.

Waarschuwingen
Vaatwerk van volgende materialen is niet geschikt voor de vaatwasmachine: zilver, aluminium, brons, koper, antiek of beschilderd porselein, hout en sommige soorten plastic (bij twijfel: raadpleeg de instructies van de fabrikant). Deze kunnen allemaal met de hand afgewassen worden met Ecover Essential Afwasmiddel.
Ingredienten

Ingrediënten

5-15%: Zuurstofbleekmiddel, <5%: Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Parfum (Limonene, citral), Enzymen (subtilisine, amylase), Natriumcitraat, Natriumcarbonaat, Natriumsilicaat, Natriumbicarbonaat, Polypeptide, Bleekmiddelactivator, Sorbitol, Glycerine, Natriumgluconaat.

International list of ingredients (INCI)

Sodium citrate, Sodium carbonate, Sodium carbonate peroxide, Disodium disilicate, Sodium bicarbonate, Sodium polyaspartate, TAED, Sorbitol, Sorbitan sesquicaprylate, Caprylyl / Capryl glucoside, Glycerin, Subtilisin, Parfum, Limonene, Citral, Amylase, Sodium gluconate.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ecover Essential Vaatwastabletten 70ST?

Meer uit ons assortiment