Bij De Online Drogist kunt u online geneesmiddelen (ook wel bekend als medicijnen) kopen. Zonder recept.

Morning-afterpil: ellaOne

Heeft u onbeschermde geslachtsgemeenschap gehad, maar wilt u (nog) geen baby krijgen? Met een morning-afterpil kunt u zwangerschap voorkomen. ellaOne is een morning-afterpil die tot 5 dagen na de onbeschermde seks effectief is. Deze noodpil stelt de eisprong uit, waardoor tegen de tijd dat een eicel vrijkomt, het sperma de eicel niet meer kan bevruchten. Neem ellaOne zo snel mogelijk in.

Morning-after pil bestellen

Gewrichtspijn

Gewrichtspijn (zoals artrose) kan uw dagelijks leven helaas flink beperken. Het is een verzamelnaam voor allerlei aandoeningen met als belangrijkste kenmerken pijn, zwelling, ontsteking, stramme en stijve spieren en gewrichten. Bij gewrichtspijn zoals reuma en artritis kan een ontstekingsremmende zalf uitkomst bieden. Het verlicht niet alleen de pijn, maar vermindert daarnaast ook de zwelling en ontsteking.

De beste middelen tegen gewrichtspijn

Blaas- en plasproblemen

Plasproblemen kunnen als zeer hinderlijk worden ervaren. Plasproblemen bij vrouwen, zoals ongewenst urineverlies (bijvoorbeeld tijdens het niezen) en abnormale aandrang tot plassen ontstaan veelal door zwangerschap, overgewicht, lichamelijk zwaar werk en hoesten. Mannen met plasproblemen ervaren een abnormale aandrang tot plassen, frequent plassen, een zwakke urinestraal, nadruppelen en het niet volledig kunnen legen van de blaas Gelukkig kunt u iets aan deze blaas- en plasproblemen doen.

Voorkom blaas-en plasproblemen

Maag- en darmproblemen

Op vakantie in het buitenland kunnen maag- en darmproblemen ontstaan door omstandigheden die uw lichaam niet gewend is, zoals ander voedsel, water, hygiëne en een ander dagritme. Lichamelijke klachten als obstipatie, diarree of maagproblemen kunnen hier het gevolg van zijn. Neem daarom tijdens uw vakantie middelen mee ter ondersteuning van de spijsvertering en stoelgang, zodat u zonder problemen van uw vakantie kunt genieten.

Medicijnen voor de darmen

Koortslip

Koortslip, een infectie van de huid bij lippen of bij de neus, wordt veroorzaakt door het herpes simplex virus. Dit virus veroorzaakt jeuk, korstjes en blaasjes met vocht die besmettelijk zijn. Een koortslip kan van tijd tot tijd weer de kop opsteken, bijvoorbeeld bij een verlaagde weerstand en bij stress. DeOnlineDrogist heeft diverse producten om de genezing sneller te laten verlopen.

Koortslipcrème bestellen

Luizen

Indien u hoofdluizen en/of neten gevonden hebt in het haar dan is er sprake van een hoofdluisbesmetting. Hoofdluizen zijn niet schadelijk, maar wel vervelend. Ze kunnen namelijk jeuk veroorzaken en de overige gezinsleden besmetten. Geen paniek, het komt immers bij velen voor. Onderneem wel meteen actie om deze luizen tegen te gaan en verdere besmetting te voorkomen.

Hoofdluis bestrijden