DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

A.Vogel helpt: kracht uit de natuur

Groene keuze Merk is onderdeel van ons groene assortiment.
Wat is A.Vogel en welke natuurlijke geneesmiddelen, medische hulpmiddelen of voedingssupplementen heeft het merk allemaal in het assortiment? Lees hier alles over de A.Vogel producten, waaronder Echinaforce, Prostaforce en Passiflora.Lees meer

Best verkopende producten

 • Nr.  1 Gratis verzending A.Vogel Prostaforce Capsules 90CP

  A.Vogel Prostaforce Capsules | 90CP

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -25%
  37,49
  49,99
 • Nr.  2 Gratis verzending A.Vogel Prostaforce Capsules Multiverpakking 3x90CP

  A.Vogel Prostaforce Capsules Multiv... | 3x90CP

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -25%
  112,47
  149,97
 • Nr.  3A.Vogel Bambu Cafeïnevrije Koffievervanger 200GR

  A.Vogel Bambu Cafeïnevrije Koffieve... | 200GR

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -20%
  6,39
  7,99
 • Nr.  4A.Vogel Bambu Instant Koffievervanger Duoverpakking 2x200GR

  A.Vogel Bambu Instant Koffievervang... | 2x200GR

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -25%
  11,99
  15,98
 • Nr.  5A.Vogel Echinaforce Sterk** + Energie* Tabletten 30ST

  A.Vogel Echinaforce Sterk** + Energ... | 30ST

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -25%
  10,12
  13,49
 • Nr.  6 Gratis verzending A.Vogel Echinaforce Sterk** + Energie* Tabletten Multiverpakking 3x30ST

  A.Vogel Echinaforce Sterk** + Energ... | 3x30ST

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -25%
  30,35
  40,47
 • Nr.  7 Gratis verzending A.Vogel Echinaforce Tabletten 350TB

  A.Vogel Echinaforce Tabletten | 350TB

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -25%
  20,99
  27,99
 • Nr.  8 Gratis verzending A.Vogel Echinaforce Tabletten Multiverpakking 3x350TB

  A.Vogel Echinaforce Tabletten Multi... | 3x350TB

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -25%
  62,98
  83,97
 • Nr.  9A.Vogel Echinaforce Sterk** Tabletten 60TB

  A.Vogel Echinaforce Sterk** Tabletten | 60TB

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -25%
  13,12
  17,49
 • Nr.10A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust Tabletten sterk** 30ST

  A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Na... | 30ST

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -25%
  12,74
  16,99

A.Vogel helpt

A.Vogel gebruikt de kracht van de natuur om uw gezondheid op een natuurlijke manier te ondersteunen. Voor de meeste producten gebruikt A.Vogel planten uit hun eigen tuinen. In de ecologische tuinen op de Veluwe oogsten de tuinmannen van A.Vogel zo`n 50.000 kilo planten per jaar. Direct na de oogst worden ze vers verwerkt en maken ze er hoogwaardige producten van. Door voortdurend onderzoek weten ze dat planten vol actieve werkstoffen zitten. Dat fascineert ze. Hierdoor zijn ze altijd op zoek naar hoe ze de kracht van de natuur kunnen gebruiken in nieuwe toepassingen. Dit alles met als doel om uw gezondheid op een natuurlijke, duurzame manier te ondersteunen.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal populaire A.Vogel producten.

A.Vogel Echinaforce tabletten ondersteunen uw weerstand*

Weerstand is het vermogen van het lichaam om u te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ter ondersteuning van de weerstand kunt u A.Vogel Echinaforce tabletten gebruiken*. Echinacea purpurea is het bestanddeel van deze tabletten. Deze plant helpt het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen en ondersteunt het immuunsysteem*.

A.Vogel Echinaforce tabletten is een voedingssupplement. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

A.Vogel Prostaforce helpt bij het behoud van een gezonde prostaat*

Prostaatklachten komen vaak voor, zeker op hogere leeftijd. Ongeveer 30 procent van de mannen krijgt rond het vijftigste levensjaar problemen met de prostaat. Onder invloed van hormonen kan de prostaat groeien, waardoor op hogere leeftijd de urineleider wat dichtgedrukt wordt. Dit is een normaal proces bij het ouder worden, maar het kan bij sommige mannen plasproblemen veroorzaken.

A.Vogel Prostaforce capsules bevatten extracten uit de vruchten van de zaagbladpalm (Sabal serrulata). Deze vruchten houden de prostaat in goede conditie*. A.Vogel Prostaforce is goed voor het behoud van een normale prostaat en het ondersteunt het goed kunnen blijven plassen. Daarnaast is Prostaforce goed voor de seksuele gezondheid van de man en ondersteunt het de mannelijke potentie.

A.Vogel Prostaforce is een voedingssupplement. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust tabletten sterk

Het ervaren van spanning en stress kan veel energie kosten, een goede nachtrust is belangrijk om lichaam en geest hiervan te laten herstellen. A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse sterk** kan helpen lekker te slapen en uitgerust weer wakker te worden. Deze tabletten zijn gemaakt op basis van, citroenmelisse en passiebloem.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

**Dormeasan Citroenmelisse tabletten sterk is gebaseerd op 1331 mg extract uit citroenmelisse ten opzichte van 1000 mg in de basisformule.

A.Vogel Pollinosan helpt bij hooikoorts

Heeft u last van hooikoorts? Dan geven de slijmvliezen van de neus en ogen een allergische reactie op het stuifmeel van grassen, bomen en andere planten. Hierdoor kunt u last krijgen van symptomen als een jeukende neus, niezen, een verstopte neus of een loopneus. Gelukkig bestaan er middeltjes die de vervelende symptomen van hooikoorts kunnen voorkomen. A.Vogel Pollinosan Hooikoorts Neusspray behandelt en voorkomt hooikoortsklachten. Het legt een beschermlaagje over het neusslijmvlies, waardoor het beschermt tegen het binnendringen van nieuwe pollen. Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De A.Vogel Pollinosan oogdruppels brengen verlichting voor de ogen. De oogdruppels leggen als het ware een traanfilmpje over de ogen, waardoor ze bescherming bieden tegen het binnendringen van nieuwe pollen. De druppels geven snelle verkoeling bij rode, branderige, jeukende en droge ogen. Dit is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Atrosan A.Vogel bij gewrichtspijn

De Atrosan Tabletten van A.Vogel is een natuurlijke pijnstiller voor bij milde gewrichtspijn en zijn tevens te gebruiken bij reumatische pijn zoals artrose en artritis. A.Vogel Atrosan tabletten bevatten een hoge concentratie duivelsklauw.

Dit middel is een traditioneel kruiden geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

A.Vogel tijdens de overgang

De meeste vrouwen komen tussen het 40ste en 50ste levensjaar in de overgang terecht. Tijdens deze periode verandert er hormonaal gezien veel in het lichaam. De menstruatiecyclus komt langzaam tot een eind. A.Vogel Famosan heeft verschillende producten in het assortiment die passen bij de deze periode:

 • Vogel Famosan Salvia: Wanneer u last heeft van nachtelijk transpireren of opvliegers als gevolg van de overgang, kan de Salvia in dit A.Vogel Famosan product u helpen*. A.Vogel Famosan Salvia Sterk is extra krachtig**;
 • A.Vogel Famosan Gewichtsbeheersing: Dit product bevat Yerba mate. Dit verhoogt de vetverbranding*, helpt u om op gewicht te blijven* en is goed voor de vochthuishouding. Daarnaast bevat het ook Salvia dat helpt bij opvliegers;
 • Vogel Famosan Stemmingswisselingen: Dit bevat duindoornbes, wat bijdraagt aan het verlichten van overgangsverschijnselen als een droge huid, ogen vagina en mond*. Daarnaast zit er Cimicifuga in, wat ondersteunt bij opvliegers en emotionele stemmingswisselingen tijdens de overgang*.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

**Famosan Salvia sterk is gebaseerd op 3400 mg Salvia t.o.v. 2000 mg in de basisformule Famosan Salvia.

A.Vogel bij maag- en darmklachten

Winderigheid, misselijkheid en een opgeblazen gevoel? Maag- en darmklachten kunnen erg vervelend zijn. Het kruidenpreparaat Boldocynara van A.Vogel op basis van Artisjok, Mariadistel en Paardenbloem ondersteunt het spijsverteringssysteem en helpt bij brandend maagzuur en misselijkheid. Daarnaast helpt het bij een opgeblazen gevoel en winderigheid.

A.Vogel Boldocynara is een Traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van Cynara scolymus, Taraxacum officinalis, Peumus boldus en Silybum marianum. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

Waar kan ik A.Vogel producten online bestellen?

A.vogel producten online kopen? Bij DeOnlineDrogist.nl bestelt u snel en gemakkelijk alle natuurlijke en plantaardige producten van A.Vogel. Heeft u een vraag over een product of aanbieding of wilt u meer weten over het merk? De gediplomeerde drogisten bij DeOnlineDrogist.nl staan 7 dagen per week voor u klaar met deskundig advies.

Bestelt u voor 21.30 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis aan huis geleverd.

Wat kosten de A.Vogel producten?

Bovenaan deze pagina ziet u ons uitgebreide assortiment natuurlijke A.Vogel producten met de huidige prijs. Ook ziet u hier wanneer A.Vogel producten eventueel in de aanbieding zijn.