Door achterstanden i.v.m. Black Friday moet u rekening houden met een vertraging van maximaal 3 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. A.Vogel Echinaforce Sterk** Tabletten 60TB
A.Vogel Echinaforce Sterk** Tabletten 60TB
A.Vogel Echinaforce Sterk** Tabletten 60TB1
A.Vogel Echinaforce Sterk** Tabletten 60TB2
A.Vogel Echinaforce Sterk** Tabletten 60TB3
A.Vogel Echinaforce Sterk** Tabletten 60TB4
A.Vogel Echinaforce Sterk** Tabletten 60TB5
A.Vogel Echinaforce Sterk** Tabletten 60TB6
A.Vogel Echinaforce Sterk** Tabletten 60TB 0

A.Vogel Echinaforce Sterk** Tabletten 60TB

9 reviews

16,49
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Echinacea ondersteunt de weerstand*

Algemeen
A.Vogel Echinaforce Sterk** Tabletten is een krachtig en natuurlijk kruidenpreparaat met een hoge dosering Echinacea purpurea (rode zonnehoed). Deze plant helpt het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen en ondersteunt het immuunsysteem*.

Uw weerstand verbeteren met A.Vogel Echinaforce Forte:
- Ondersteunt het immuunsysteem(echinacea)*
- Helpt de afweer van het lichaam(echinacea)*
- 1 tablet per dag

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.
**Echinaforce sterk is gebaseerd op 1200 mg Echinacea-extract t.o.v. 490 mg in de basisformule.

Dosering
- 1x daags 1 tablet met wat water innemen. Voor extra ondersteuning 2x daags 1 tablet, met wat water innemen. Indien wenselijk dosering verhogen tot 3x daags. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten
Echinaforce forte tabletten bevatten per tablet de inhoudsstoffen van 1200 mg extract van Echinacea purpurea (1200-3600 mg per dagdosering).

Plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix) 2,5%; vulstof (lactose (melk)); aardappelzetmeel; glansmiddel (magnesiumstearaat); soja polysacchariden.

Allergenen informatie
Bevat soja, lactose en melk.

Bijsluiter
Download bijsluiter
Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen


Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Waarom moet ik veel middelen van A. Vogel een half uur voor de maaltijd innemen?

In principe is een half uur voor het eten het mondslijmvlies schoon, wat de opname van het middel via het mondslijmvlies bevordert. Bovendien is het lichaam dan niet bezig met de vertering van voedsel, wat de opname van het middel in het maagdarmkanaal eveneens bevordert. U kunt een middel ook minimaal twee uur ná de maaltijd innemen.

Mag ik meerdere producten van A. Vogel tegelijk innemen?

Ja, het is in het algemeen mogelijk om meerdere verschillende homeopathische geneesmiddelen en/of gezondheidsproducten tegelijkertijd in te nemen. Bij twijfel is het raadzaam uw arts of apotheker om advies te vragen.

Is dit product te gebruiken naast mijn medicijnen?

De meeste homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel zijn naast uw medicatie te gebruiken. Lees daartoe de bijsluiter altijd zorgvuldig door. Daarin staat namelijk altijd duidelijk aangegeven of u het homeopathische geneesmiddel wel of niet naast een medicijn mag gebruiken. Er zijn een paar uitzonderingen, zoals het homeopathische geneesmiddel Hypericum ø. Hierin is sint-janskruid verwerkt, dat interacties kan hebben met bijvoorbeeld bloedverdunners en de anticonceptiepil. Het is overigens altijd verstandig uw arts te informeren welke middelen u gebruikt.

Wat is de allergie informatie van dit product?

De meeste producten van A.Vogel (zowel homeopathische geneesmiddelen als gezondheidsproducten) zijn door TNO getest en zijn glutenvrij. De Bambu koffie en A.Vogel Vitaalextract bevatten mogelijk wel gluten en daarom raden we het gebruik door coeliakiepatiënten af.
De meeste tabletten bevatten lactose. Mensen met een lactose-intolerantie (koemelk-allergie) kunnen daarom beter de druppels van A.Vogel gebruiken.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

U mag de homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel over het algemeen tijdens de zwangerschap gebruiken. Toch is het verstandig om dit gedurende de zwangerschap, en dan vooral tijdens de eerste drie maanden, tot een minimum te beperken. Ook al is de basis natuurlijk. Sommige homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel mogen tijdens de zwangerschap niet worden gebruikt. Dit staat dan op de verpakking en op de bijsluiter vermeld onder ‘Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding’.

Hoe lang moet ik dit product in blijven nemen?

In het algemeen geldt dat u, zodra de klachten afnemen, de dosis geleidelijk kunt afbouwen. Maar natuurlijk hangt dit af van de aard van het homeopathische geneesmiddel en de klachten waarvoor u het gebruikt. Bij het ene geneesmiddel stopt u zodra de klacht verdwenen is (bij hoest bijvoorbeeld). Het andere geneesmiddel gebruikt u juist over een langere periode (bijvoorbeeld bij overgangsklachten of gewrichtsklachten). Echinaforce druppels – te gebruiken bij onvoldoende weerstand – zou u bijvoorbeeld ook alleen in kunnen nemen als de ‘r’ in de maand is.

Hoe moet ik dit product bewaren?

Goed afgesloten en op een donkere, koele en droge plaats. Druppels bij voorkeur rechtopstaand. Het is af te raden om homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten te bewaren in de buurt van sterk geurende producten, zoals kruiden, parfums of mottenballen.
U kunt uw homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder bezwaar meenemen naar het buitenland. Het is natuurlijk wel aan te raden ze zoveel mogelijk bij kamertemperatuur te bewaren. Zet ze dus niet in de felle zon.

Zijn A. Vogel producten ook geschikt voor dieren?

Ja. De homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A. Vogel zijn ook geschikt voor toediening aan dieren. U kunt dan een aangepaste hoeveelheid op lichaamsgewicht geven. De stelregel luidt: 1 druppel per kilo lichaamsgewicht, deze hoeveelheid kan over de dag verdeeld worden. Stel dat u een kat heeft van 4 kilo, dan mag deze kat 4 druppels hebben, verdeeld over 2x daags 2 druppels. U kunt de druppels over het voer verspreiden, of met een pipetje in de mond brengen. Tabletten zijn prima te vermalen en te verdelen door het voer.

Wat is beginverergering?

Bij sommige homeopathische geneesmiddelen kan het voorkomen dat er een beginverergering optreedt. De klachten worden dan in eerste instantie heviger. In principe is dit een goed teken en betekent het dat u het goede homeopathische geneesmiddel voor uw klacht heeft gekozen. U kunt dan een aantal dagen stoppen met het innemen - tot de ergste klachten zijn verdwenen - en dan met de helft van de dosering verdergaan. Over het algemeen komt een beginverergering voor bij hogere potenties (zoals bijvoorbeeld een C30), die door de homeopathisch arts worden voorgeschreven. De middelen van A.Vogel zijn niet of slechts weinig verdund en veroorzaken meestal geen beginverergering.

Reviews(9)

9/10 op basis van 9 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

 • 5 sterren

  6 reviews
 • 4 sterren

  3 reviews
 • 3 sterren

 • 2 sterren

 • 1 sterren

10/10

Annie

8 januari 2020

Prima levering en nette prijs!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

martin

10 december 2019

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Joop Melchers

11 september 2019

Wij gebruiken het elk jaar als de r in de maand is en volgens ons werkt het goed om verkoudheid buiten de deur te houden. Als er dan toch sprake is van verkoudheid lijkt het milder te verlopen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

corry brouwer

11 september 2019

Prima product, en gebruik deze al jaren, en is haast bij een ieder ander duurder dan de online drogist. snelle levering. nooit problemen. aanrader

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Wiegert vd Bosch

30 augustus 2019

Echinaforce tabletten vind ik beter als drankje omdat je elke keer de juist docering hebt , ik ben er heel tevreden over .

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Rita Eyssink

28 augustus 2019

Snelle service De juiste bestelling

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

inge

15 augustus 2019

Echt een prima produkt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

T. Kuipers-van Steensel

16 juni 2019

ik gebruik het al jaren en ik voel mij goed en fit

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Ekmor

29 mei 2019

Onlinedrogist is concurrerend en levert altijd snel en volgens afspraak.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist