9492.271 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging

Weerstand verhogen

U wilt toch ook een goede weerstand? Bekijk het aanbod van De Online Drogist.Lees meer

Hoe kunt u uw weerstand verhogen?

Vooral in de koudere maanden worden we getroffen door verkoudheid- en griepvirussen. Dit komt doordat virussen en bacteriën goed kunnen overleven en zich goed kunnen vermenigvuldigen bij lage tempraturen en een lage luchtvochtigheid. Daarnaast zitten we het liefst knus met z’n allen binnen als het weer wat guurder is, waardoor we virussen makkelijker naar elkaar overdragen. Om uzelf zo goed mogelijk te beschermen tegen griepvirussen is het aanbevolen om uw weerstand extra te ondersteunen, maar hoe doet u dat het beste?

Voedingstoffen voor uw weerstand

Merkt u dat uw weerstand extra ondersteuning kan gebruiken? Dan raden we aan om ervoor te zorgen dat u voldoende nachtrust krijgt. Daarnaast is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten om voldoende voedingstoffen binnen te krijgen. Omdat dit soms kan lastig kan zijn, kunt u ook een supplement bijnemen die de benodigde vitamines en mineralen aanvult. Zoals de Weerstand Compleet Dragees van Davitamon. Deze supplementen bevatten een combinatie van vitamines en mineralen die goed zijn voor de weerstand. Alle voedingssupplementen van Davitamon

Weerstand tegen Griep en verkoudheid

Tijdens de herfst zijn we vaak vatbaarder voor verkoudheid en griepvirussen. Het is daarom een goed idee om uw weerstand in deze periode extra te ondersteunen. U kunt uw weerstand tegen griep en verkoudheid verhogen met de natuurlijke Echinaforce Weerstand Tabletten van A.Vogel. Deze tabletten bevatten een hoge dosering Echina Purpurea. De sappen uit deze plant stimuleren de werking van uw immuumsysteem en verhogen de weerstand tegen bacteriële en virale infecties. Bekijk alle producten van A.Vogel

Tips bij verkoudheid

Verkoudheid is een ontsteking van het slijmvlies in de neus, de bijholten en de keel. Bij verkoudheid kunt u last hebben van klachten als tranende ogen, een loopneus, een drukkend gevoel op de oren en een verstopte neus. Verkoudheid gaat meestal vanzelf weer over maar kan een vervelende ervaring zijn. Zo kan een verstopte neus uw nachtrust flink verstoren. U kunt bij verkoudheid de Vicks Vaporub¹inhalatiezalf voor het slapengaan op uw lichaam aanbrengen. Deze zalf van etherische oliën en aromatische stoffen werkt verlichtend bij het inhaleren. Daarnaast kunt u uw neus reinigen met Physiomer Normal Jet, dit is een reiniging op basis van 100% zeewater die bij dagelijks gebruik zelfs actief beschermt tegen verkoudheid.
¹Let op, geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.
Geneesmiddelen bij verkoudheid

Tips bij griep

Hoesten, hoofdpijn, keelpijn en spierpijn zijn symptomen die vaak bij griep voorkomen, u kunt zich daarnaast erg moe voelen en last hebben van koorts en koude rillingen. Heeft u griep? Neem dan vooral veel rust, laat uw lichaam uitzieken en vermijd lichamelijke inspanningen. Uw lichaam zorgt er meestal zelf voor dat u weer beter wordt. Om de klachten wat te verlichten kunt u een hete drank maken van Hot Coldrex*, dit werkt pijnstillend en ondersteunt daarnaast uw weerstand door de toegevoegde vitamine C. Als u ook veel last heeft van hoesten tijdens de griep, dan helpt de hoestdrank Bronchostop Direct¹, deze hoestdrank verlicht direct de vastzittende en de droge prikkelhoest.
¹Let op, geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.
Geneesmiddelen bij griep en verkoudheid