DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Recept: low FODMAP bananenbrood

Dit bananenbrood is perfect als ontbijt, tussendoortje of zelfs als een gezond dessert. En het is ook nog is low FODMAP! Ga snel de keuken in en bereid dit heerlijke recept.

Benodigdheden



Instructies


  1. Verwarm de oven voor op 180°C en vet een bakvorm in met olie of bedek met bakpapier.

  2. Prak de bananen in een grote kom.

  3. Voeg de eieren toe aan de geprakte bananen en meng dit goed.

  4. Voeg de ahornsiroop en plantaardige olie toe aan het bananenmengsel en roer dit goed tot alles goed gemengd is.

  5. Meng in een andere kom de droge ingrediënten: havermeel, rijstmeel, maïszetmeel, kokosmeel, bakpoeder, bakingsoda, zout en kaneel.

  6. Voeg het droge mengsel geleidelijk toe aan het natte mengsel en roer tot alles goed gemengd is. Als u walnoten of pecannoten toevoegt, vouw ze dan nu in het beslag.

  7. Giet het beslag in de bakvorm en strijk de bovenkant glad met een spatel.

  8. Bak het bananenbrood in de voorverwarmde oven gedurende 45-55 minuten, of tot een tandenstoker die in het midden van het brood wordt gestoken er schoon uitkomt.

  9. Haal het bananenbrood uit de oven en laat het een paar minuten in de bakvorm afkoelen voordat u het op een rooster laat afkoelen.

  10. Snijd het bananenbrood in plakjes en eet smakelijk!