thuiswinkel
reviews 93

56.475 klantbeoordelingen

thuiswinkel
waarborg

Bekijk ons certificaat

Wij zijn in bezit van het Thuiswinkel Waarborg. Het Thuiswinkel Waarborg is een kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Ons certificaat kunt u hier bekijken

De meest recente reviews van De Online Drogist.

  • Pluspunten

    goede en snelle levering, laagste prijs!

    Verbeterpunten

    8

    Nicolien

    Obdam

    19/01/2019

    Aanbeveling: ja

    Vaker klant geweest

  • Pluspunten

    SNELLE LEVERING ALLES GOED EN ORIGINEEL VERPAKT

    Verbeterpunten

    IK TWIJFEL OF DE PARFUMS WEL ORIGINEEL ZIJN

    7

    HUYBRECHTS

    EDEGEM

    19/01/2019

    Aanbeveling: ja

    Eerste keer klant

  • Pluspunten

    Degelijk en snelle levering, reëel prijsnivo.

    Verbeterpunten

    Als een product niet voorradig is kun je aangeven dat het binnenkort weer wordt aangevuld en dat je middels het inzenden van een mailtje dit kunt aangeven. OD je mailt wanneer het product weer voorradig is. . Binnenkort duurt soms te lang!! Geef een tijdpad aan, werkt beter lijk me.

    8

    Cor

    Aldeboarn

    19/01/2019

    Aanbeveling: ja

    Vaker klant geweest

  • Pluspunten

    Snelle levering en zorgvuldig verpakt

    Verbeterpunten

    10

    Klant

    19/01/2019

    Aanbeveling: ja

    Eerste keer klant

  • Pluspunten

    Ondanks ik een fout adres had door gegeven kwam mijn sending niet toe, gelukkig kon ik op de track and trace kijken wat er ongeveer gebeurd was, het pakje werd terug naar afzender gestuurd. Na dat ik contact met de online drogist zocht werd ik goed geholpen en is mijn pakket zonder extra kosten de volgende dag nog geleverd. Ik ben zeer tevreden voor de service en nazorg. Het pakje was netjes en compact verpakt.

    Verbeterpunten

    Nee

    10

    Joyce

    18/01/2019

    Aanbeveling: ja

    Vaker klant geweest

  • Pluspunten

    Verbeterpunten

    10

    W S

    Huizen

    16/01/2019

    Aanbeveling: ja

    Eerste keer klant

  • Pluspunten

    Lage prijzen, veel keus, snelle levering.

    Verbeterpunten

    9

    Linda

    Arnhem

    16/01/2019

    Aanbeveling: ja

    Vaker klant geweest

  • Pluspunten

    Ruim assortiment, snelle en discrete levering, mogelijkheid je pakket bij een afhaalpunt te laten bezorgen, ik vind dit persoonlijk erg fijn. Goede kwaliteit producten, altijd netjes verpakt zodat er geen beschadigingen optreden. Ben uitermate tevreden en bestel hier altijd vast mijn favoriete merk gezichtsproducten.

    Verbeterpunten

    Misschien leuk zo nu en dan aantrekkelijke kortingsacties aan trouwe klanten aanbieden op meest bestelde producten?

    10

    Jo-Ann

    16/01/2019

    Aanbeveling: ja

    Vaker klant geweest

  • Pluspunten

    Komen na wat ze beloven

    Verbeterpunten

    9

    Klant

    Nijmegen

    16/01/2019

    Aanbeveling: ja

    Vaker klant geweest

  • Pluspunten

    snelle levering, goede terugkoppeling over de status van de order. Veel op voorraad en vaker nog goedkoper dat dat je de gewone drogist bezoekt.

    Verbeterpunten

    10

    Raymond

    Puth

    16/01/2019

    Aanbeveling: ja

    Vaker klant geweest

Bekijk alle reviews op kiyoh.nl

Andere reviews over ons

  • 9/10

    4.392 reviews

  • 9.1/10

    80 reviews

  • 4.7/5

    239 reviews

  • 4.6/5

    203 reviews

  • 9.3/10

    11.613 reviews