thuiswinkel
reviews 93

55.551 klantbeoordelingen

thuiswinkel
waarborg

Bekijk ons certificaat

Wij zijn in bezit van het Thuiswinkel Waarborg. Het Thuiswinkel Waarborg is een kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Ons certificaat kunt u hier bekijken

De meest recente reviews van De Online Drogist.

  • Pluspunten

    Bestelling werd snel geleverd en keurig verpakt. Bij latere klacht over het product zelf, werd er onmiddellijk een nieuw exemplaar verzonden. Geweldige service !!

    Verbeterpunten

    9

    Klant

    11/12/2018

    Aanbeveling: ja

    Eerste keer klant

  • Pluspunten

    Ik kwam via een vrienden in merking met on-line drogist. Ik heb twee keer een bestelling gedaan, en het bevalt me heel good. Door het snel behandelingen heb ik een 3 andere mensen door gestuurd......

    Verbeterpunten

    Op dit moment heb ik niets aan toe te voegen.

    7

    Preciousj

    Etten-leur

    11/12/2018

    Aanbeveling: ja

    Eerste keer klant

  • Pluspunten

    Snelle levering

    Verbeterpunten

    10

    Wesley

    Gontrode

    11/12/2018

    Aanbeveling: ja

    Eerste keer klant

  • Pluspunten

    Snelle afhandeling

    Verbeterpunten

    8

    Arnie

    VELDHOVEN

    11/12/2018

    Aanbeveling: ja

    Eerste keer klant

  • Pluspunten

    Snelle levering Duidelijke site

    Verbeterpunten

    De bestelling was wel heel erg goed ingepakt. Wat mij betreft hoefde er geen extra "luchtfolierolletjes"(weet de naam hiervoor niet) tussen. De bestelling was niet breekbaar en zat in nog een extra doos verpakt. Denk aan het milieu!!!! Bestaan er ook uitwasbare broekjes bij jullie die dezelfde functie hebben als incontinentieverband?

    9

    Tevreden klant

    Omgeving Rotterdam

    11/12/2018

    Aanbeveling: ja

    Vaker klant geweest

  • Pluspunten

    Verbeterpunten

    10

    Klant

    11/12/2018

    Aanbeveling: ja

    Vaker klant geweest

  • Pluspunten

    snel geleverd en duidelijk over voorraad. artikel dat tijdelijk niet leverbaar was, werd keurig gemeld toen het er weer wel was.

    Verbeterpunten

    9

    d

    wilnis

    11/12/2018

    Aanbeveling: ja

    Eerste keer klant

  • Pluspunten

    Altijd snelle en correcte levering Breed spectrum aan producten (keuzevrijheid)

    Verbeterpunten

    Communiceer over veranderingen in het productaanbod Teksten bij de producten zijn niet altijd helder en consequent

    8

    CJ67

    11/12/2018

    Aanbeveling: ja

    Vaker klant geweest

  • Pluspunten

    Snel datgene ontvangen wat ik had besteld.

    Verbeterpunten

    10

    Petra

    Amersfoort

    11/12/2018

    Aanbeveling: ja

    Eerste keer klant

  • Pluspunten

    heel duidelijk,overzichtelijk en snel geleverd.

    Verbeterpunten

    9

    Klant

    11/12/2018

    Aanbeveling: ja

    Eerste keer klant

Bekijk alle reviews op kiyoh.nl

Andere reviews over ons

  • 9/10

    4.392 reviews

  • 9.1/10

    80 reviews

  • 4.7/5

    239 reviews

  • 4.6/5

    203 reviews

  • 9.3/10

    11.613 reviews