DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

thuiswinkel
reviews 95

106.149 klantbeoordelingen

thuiswinkel
waarborg

Bekijk ons certificaat

Wij zijn in bezit van het Thuiswinkel Waarborg. Het Thuiswinkel Waarborg is een kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Ons certificaat kunt u hier bekijken

De meest recente reviews van De Online Drogist.

3van
  • Komt gemaakte afspraken na.

    Zie hier boven.

    9

    J.

    Winkel

    19/02/2024

    Aanbeveling: ja

  • Zeer snelle levering

    heel goed

    9

    Cor

    Groningen

    19/02/2024

    Aanbeveling: ja

  • Prima site

    Mijn product was uitverkocht en via de e-mail zou ik op de hoogte gehouden worden als het product weer op voorraad was. En zo geschiedde. Snelle levering. Netjes verpakt. Snel geleverd

    8

    Madie

    Hoofddorp

    19/02/2024

    Aanbeveling: ja

  • Zeer tevreden

    Snelle bezorging volgende dag al. Alleen jammer dat je niet kan sparen voor kortingen.

    10

    Ria

    Diever

    19/02/2024

    Aanbeveling: ja

  • AAN HET AFWACHTEN

    ik kan nog niets zeggen over mijn ervaring met jullie. daar ik nog altijd wacht op een mail van jullie over mijn pakje dat besteld is op 11 februari bij jullie en om een of andere reden nog altijd bij post nl vast zit. Dit werd gemeld bij jullie op donderdag 15 februari en ben nog altijd op jullie onderzoek hierna aan het wachten. CHRISTINE

    5

    christine

    heusden zolder

    19/02/2024

    Aanbeveling: ja

  • Bestel alleen nog maar hier!

    Hele fijne online winkel! Voldoende voorraad, snelle discrete levering, fijne klantenservice, vele betaal opties, goede producten, ruime keuze en erg leuke prijzen. Ik shop alleen nog maar hier!

    10

    D

    Almere

    19/02/2024

    Aanbeveling: ja

  • Makkelijk besteld, vlot geleverd.

    Makkelijk besteld en vlot geleverd.

    8

    A.J.

    Zoetermeer

    19/02/2024

    Aanbeveling: ja

  • Correcte en snelle levering.

    Ik heb goede ervaring met de Online Drogist. De bestelling kan goed worden gevolgd.

    8

    J.H.

    Piershil

    19/02/2024

    Aanbeveling: ja

  • Zeer goede en snelle service

    Heb al een aantal malen een bestelling geplaatst, maar goedkoper kan ik het niet vinden op het internet. Vandaag besteld is ook morgen besteld, goede track om je bestelling te volgen is prima. Ben er zeer lovend over de online drogist

    10

    Berend

    Almere

    19/02/2024

    Aanbeveling: ja

  • Zeer goed

    Zeer goed

    9

    Karel

    Veldhoven

    19/02/2024

    Aanbeveling: ja

3van
Bekijk alle reviews op kiyoh.nl

Andere reviews over ons

  • 9/10

    4.392 reviews

  • 9.1/10

    80 reviews

  • 4.7/5

    239 reviews

  • 4.6/5

    203 reviews

  • 9.3/10

    11.613 reviews