DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

thuiswinkel
reviews 95

107.896 klantbeoordelingen

thuiswinkel
waarborg

Bekijk ons certificaat

Wij zijn in bezit van het Thuiswinkel Waarborg. Het Thuiswinkel Waarborg is een kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Ons certificaat kunt u hier bekijken

De meest recente reviews van De Online Drogist.

2van
  • Snelle levering.

    Positief

    10

    Anja

    Gouda

    12/06/2024

    Aanbeveling: ja

  • Goed en snel geleverd.

    Goede prijs en geen of lage verzendkosten en snel en netjes op tijd geleverd.

    10

    André

    Emmer-Compascuum

    12/06/2024

    Aanbeveling: ja

  • Hele goede Drogist online

    Omdat ik last heb van mijn droge drogen mond door medicijnen gebruik ik er Dentail gel voor, de prijs is keurig en de verzendkosten bij 4 stuks gratis en het pakketje word netjes en snel verzonden.

    10

    Jaap

    Rotterdam

    12/06/2024

    Aanbeveling: ja

  • Snelle levering, nette prijs

    Duidelijke website, snelle levering, het produkt was net iets goedkoper dan bij een ander, netjes verpakt.

    10

    Anneke

    Mijdrecht

    11/06/2024

    Aanbeveling: ja

  • Heel goed

    Ik heb geen op- of aanmerkingen. Het bestellen ging makkelijk en de levering is snel en goed uitgevoerd.

    10

    Nannie

    Maastricht

    11/06/2024

    Aanbeveling: ja

  • Top top

    alles optyd altyd en topper

    10

    bas

    Goes

    11/06/2024

    Aanbeveling: ja

  • Betrouwbaar

    Heb mijn aankopen ontvangen zoals besteld. Was snel en prima!

    9

    Annelies

    Hoogeloon

    11/06/2024

    Aanbeveling: ja

  • Altijd een snelle levering en ruime keuze en advies bij bestelling

    Ik vind het prettig, om bijv. bij gezondheidsklachten altijd een uitgebreid advies te krijgen en dan in een ruim assortiment aan middelen een keuze te kunnen maken. Vaak leuke kortingen en altijd alles snel geleverd.

    10

    Annelies

    Terneuzen

    11/06/2024

    Aanbeveling: ja

  • Uitstekend!

    Uitstekend in alle opzichten.

    10

    Agnes

    TUBBERGEN

    11/06/2024

    Aanbeveling: ja

  • Prima service! Je wordt op de hoogte gehouden hoe het staat met je bestellingen en bezorging

    Zie boven

    7

    Anja

    's-gravenhage

    11/06/2024

    Aanbeveling: ja

2van
Bekijk alle reviews op kiyoh.nl

Andere reviews over ons

  • 9/10

    4.392 reviews

  • 9.1/10

    80 reviews

  • 4.7/5

    239 reviews

  • 4.6/5

    203 reviews

  • 9.3/10

    11.613 reviews