9476.433 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Orthica D-25 Tabletten 120TB

Ondersteunt het immuunsysteem

Korting 30%
17,65 12,35

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Orthica
  • Inhoud: 120TB
  • EAN: 8714439517818
  • stuks beschikbaar
Productbeschrijving

Algemeen
Orthica D-25 Tabletten zijn kleine en gemakkelijk in te nemen tabletten. Dit product kan dienen als aanvulling van vitamine D ter ondersteuning van het immuunsysteem, sterke botten en spieren. Vitamine D komt van nature voor in vette vis, maar ook in vlees, eieren en paddenstoelen. De voorziening van vitamine D vanuit de voeding en zonlicht is voor verschillende bevolkings- en leeftijdsgroepen niet altijd voldoende. Zoals bij kinderen tot 4 jaar oud, zwangeren , ouderen , mensen met een donkere huidskleur of mensen die huid bedekkende kleding dragen. Dan zijn deze tabletten van Orthica een perfecte aanvulling op de gezonde voeding.

Vitamine D ondersteunt de natuurlijke afweer van het lichaam. Vitamine D helpt ook bij het celdelingsproces en draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels. Daarbij is vitamine D goed voor het skelet. Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten, en draagt ertoe bij dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen. Vitamine D draagt ook bij tot normale calciumgehalten en tot normale fosforgehalten in het bloed. Daarbij is vitamine D van belang voor het behoud van sterke tanden. Tot slot helpt vitamine D de normale spierwerking te behouden.

Orthica D-25 Tabletten:
- makkelijk in te nemen
- ondersteunt de afweer van het lichaam
- helpt je vitamine D3 op peil te houden

Dosering
De aanbevolen dosering is 1 Vitamine D-25 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Waarschuwingen
Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur.
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per tabletRI*

Vitaminenvitamine D3 (cholecalciferol) (1000ie)

25 mcg

500%

* referentie inname

Ingrediënten
Vulstof (maltodextrine, microkristallijne cellulose), cholecalciferol, antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat)V

Allergenen informatie

gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs

EtiketEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Orthica D-25 Tabletten 120TB?

Meer uit ons assortiment