Hoofdpagina>Vitamines>Zink>Zink capsules

Vitals Zink 15mg Capsules 100CP

Bevat zink in de vorm van een aminozuurchelaat (zinkbisglycinaat)

Korting 15%
17,95 15,26
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Vitals Zink 15mg heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Dit komt doordat het de aanmaak van T-cellen ondersteunt, de productie van cytokinen een handje helpt en bijdraagt aan het normaal functioneren van de naturalkiller-cellen. Daarnaast helpt zink bij de bescherming van cellen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en helpt het bij de normale opbouw én afbraak van koolhydraten, vetten, eiwitten en DNA.

Vitals Zink 15mg bevat zink in de verbindingsvorm van een aminozuurchelaat (zinkbisglycinaat). Zinkbisglycinaat is speciaal uitgekozen voor die voedingssupplement, doordat de biologische beschikbaarheid van deze vorm uitstekend is. Bovendien is er enkel gebruik gemaakt van een aminozuurchelaat die het handelsmerk TRAACS® (The Real Amino Acid Chelate System) draagt. Albion, verantwoordelijk voor het in leven roepen van dit handelsmerk, garandeert dat er daadwerkelijk een chelaatvorming plaats heeft gevonden én dat de binding van het bestanddeel sterk genoeg is. De chelaatstructuur van een aminozuurchelaat moet sterk genoeg zijn om ervoor te zorgen dat het niet wordt opgesplits door maagsap of spijsverteringsenzymen, maar moet daarbij wel zwak genoeg zijn om vrij te komen zodra het wordt opgenomen in de cellen van de darm.

Let op! Dit product zit tijdelijk in een andere capsule. Dit is de vegetarische capsule van hydroxypropylmethylcellulose. De samenstelling van de actieve ingrediënten in het product is echter niet veranderd.

Dosering
1 capsule per dag bij een maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Waarschuwingen
Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

    ADH*
Zink (bisglycinaat, TRAACS®**) 15 mg 150%
* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
** TRAACS® (The Real Amino Acid Chelate System) is een geregistreerd handelsmerk van Albion Minerals)

Ingrediënten
Antiklontermiddel: rijstconcentraat, zinkbisglycinaat, hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).

Allergenen informatie
Dit product is vrij van gluten, lactose, conserveringsmiddelen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bijsluiter
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Zink 15mg Capsules 100CP?

Meer uit ons assortiment