9375.393 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Zink>Zink capsules

Vitals Zink 15mg Capsules 100CP

Bevat zink in de vorm van een aminozuurchelaat (zinkbisglycinaat)

Korting 15%
17,95 15,26
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Door de corona-crisis en de toegenomen behoefte aan voedingssupplementen hebben de producenten van verpakkingsmaterialen moeite om de huidige vraag aan te kunnen. Hierdoor kunnen de Vitals producten tijdelijk voorzien zijn van een witte dop in plaats van hun unieke rode dop. Uiteraard is de kwaliteit van de voedingssupplementen ongewijzigd.


Algemeen
Vitals Zink 15mg bevat zink in de verbindingsvorm van een aminozuurchelaat (zinkbisglycinaat). Zinkbisglycinaat is speciaal uitgekozen voor die voedingssupplement, doordat de biologische beschikbaarheid van deze vorm uitstekend is. Bovendien is er enkel gebruik gemaakt van een aminozuurchelaat die het handelsmerk TRAACS® (The Real Amino Acid Chelate System) draagt. Albion, verantwoordelijk voor het in leven roepen van dit handelsmerk, garandeert dat er daadwerkelijk een chelaatvorming plaats heeft gevonden én dat de binding van het bestanddeel sterk genoeg is. De chelaatstructuur van een aminozuurchelaat moet sterk genoeg zijn om ervoor te zorgen dat het niet wordt opgesplits door maagsap of spijsverteringsenzymen, maar moet daarbij wel zwak genoeg zijn om vrij te komen zodra het wordt opgenomen in de cellen van de darm.

Zink ondersteunt het immuunsysteem en is goed voor het gezichtsvermogen. Daarnaast draagt het bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting. Ook levert zink een bijdrage in het wegvangen van vrije radicalen in (lichaams)cellen. Het speelt een belangrijke rol in de groei en differentiatie van lichaamscellen. Verder draagt zink bij aan een normale vruchtbaarheid van de vrouw. Vanwege de goede invloed op het gezichtsvermogen en de brede ondersteuning van de gezondheid is dit product ook zeker aan te bevelen voor ouderen.

Vitals Zink 15mg:
- hoogwaardig aminozuurchelaat (zinkbisglycinaat) van Albion Minerals
- met TRAACS®-kenmerk (The Real Amino Acid Chelate System)
- verbindingsvorm met superieure biologische beschikbaarheid
- kleine, gemakkelijk te slikken capsule
- zonder koper

Dosering
1 capsule per dag bij een maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Waarschuwingen
Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

    RI*
Zink (bisglycinaat, TRAACS®**) 15 mg 150%
* Referentie inname
** TRAACS® (The Real Amino Acid Chelate System) is een geregistreerd handelsmerk van Albion Minerals)

Ingrediënten
Zinkbisglycinaat, vegetarische capsule: pullulan (uit cassave-zetmeel), antiklontermiddel: rijstconcentraat.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [Bijsluiter-vitals-zink-15mg.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Zink 15mg Capsules 100CP?

Meer uit ons assortiment