DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Vitals

Vitals levert hoogwaardige voedingssupplementen. Bekijk nu snel het assortiment.

Best verkopende producten

 • Nr.  1 Gratis verzending Vitals Magnesium 100mg Tabletten 120TB

  Vitals Magnesium 100mg Tabletten | 120TB

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -20%
  26,36
  32,95
 • Nr.  2 Gratis verzending Vitals Elke Dag Tabletten 90TB

  Vitals Elke Dag Tabletten | 90TB

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -20%
  39,96
  49,95
 • Nr.  3 Gratis verzending Vitals Elke Dag 50+ Capsules 60CP

  Vitals Elke Dag 50+ Capsules | 60CP

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -20%
  27,96
  34,95
 • Nr.  4Vitals Elke Dag Capsules 60CP

  Vitals Elke Dag Capsules | 60CP

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -20%
  19,96
  24,95
 • Nr.  5 Gratis verzending Vitals Ester-C 1000mg Tabletten 90TB

  Vitals Ester-C 1000mg Tabletten | 90TB

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -20%
  26,36
  32,95
 • Nr.  6Vitals Vitamine B12 2000mcg Zuigtabletten 100ZTB

  Vitals Vitamine B12 2000mcg Zuigta... | 100ZTB

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -20%
  19,96
  24,95
 • Nr.  7Vitals Vitamine C 1000mg Tabletten 100TB

  Vitals Vitamine C 1000mg Tabletten | 100TB

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -20%
  15,96
  19,95
 • Nr.  8 Gratis verzending Vitals Vitamine B Complex Actief Capsules 100CP

  Vitals Vitamine B Complex Actief C... | 100CP

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -20%
  27,96
  34,95
 • Nr.  9 Gratis verzending Vitals Elke Dag Mama Capsules 60CP

  Vitals Elke Dag Mama Capsules | 60CP

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -20%
  21,56
  26,95
 • Nr.10 Gratis verzending Vitals Ultra Pure EPA/DHA 1000mg 60SG

  Vitals Ultra Pure EPA/DHA 1000mg | 60SG

  -20%
  27,96
  34,95

Vitals

Vitals voor sporters: Elke dag beter. Vitals steunt topsporter Kira Toussaint. Kira is 28 jaar, topzwemster en heeft als specialiteit rugslag. Om ervoor te zorgen dat ze iedere dag opnieuw in staat is om met de juiste krachten energieverhouding te kunnen presteren, maakt Kira gebruik van de producten van Vitals.

Wat is Vitals?

Vitals is een merk van Nederlandse bodem en produceert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen. De voedingssupplementen van Vitals ondersteunen de gezondheid op natuurlijke wijze. Bij Vitals staat de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. Vitals is de eerste keus van veel gezondheidsprofessionals.

Alle voedingssupplementen zijn van hoge kwaliteit en Vitals beschikt over een ISO 22000-certificaat. Dit betekent dat de supplementen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van voedselveiligheid. Een groot deel van de Vitals supplementen is vegan.

De Vitals voedingssupplementen

Vitals heeft een breed assortiment aan voedingssupplementen. Het merk produceert losse vitamines en mineralen, maar ook combinaties van vitamines en mineralen of multivitaminen. Ieder voedingssupplement is gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer. Naast vitamines en mineralen biedt Vitals ook een ruime selectie aan probiotica, fytonutriënten, vetzuren en aminozuren.

Vitals Elke Dag supplementen

De voedingssupplementen met de naam ‘Elke Dag’ zijn supplementen die u, zoals de naam al doet vermoeden, iedere dag inneemt. De supplementen bevatten diverse vitamines en mineralen die uw gezondheid dagelijks ondersteunen. De Elke Dag supplementen zijn verkrijgbaar als tabletten, capsules en poeder. Ook zijn er Elke Dag Mama en Elke Dag Junior supplementen verkrijgbaar, speciaal afgestemd op de situatie.

 • Vitals Elke Dag Tabletten 90TB: een optimaal opneembaar supplement samengesteld voor volwassenen. Het voedingssupplement bevat onder andere vitamine B2, B6, B12, D3, K1, K2, foliumzuur en magnesium.
 • Vitals Elke Dag Platinum Tabletten 60TB: Elke Dag Platinum is het meest complete voedingssupplement van Vitals. De tabletten zijn bedoeld voor volwassenen en ouderen. Ze bevatten ruime doseringen choline, magnesium, calcium, kalium, vitamine C, vitamine K2 en vitamine D3. De Platinum tabletten bevatten ook verschillende B-vitamines.
 • Vitals Elke Dag Junior Kauwtabletten 90TB: deze kauwtabletten, in de vorm van een olifantje, van Vitals zijn speciaal ontworpen voor kinderen. De smaak wordt als prettig beoordeeld, zonder dat er suiker of kunstmatige zoetstof is toegevoegd. De kauwtabletten bevatten riante doseringen van sleutelnutriënten die belangrijk zijn voor de groei, ontwikkeling en gezondheid van kinderen.
 • Vitals Elke Dag Mama Capsules 60CP: een voedingssupplement speciaal ontworpen voor vrouwen met een zwangerschapswens, die zwanger zijn of die borstvoeding geven. Het supplement bevat onder andere B-vitamines, vitamine D, K2 en A. Het supplement ondersteunt de gezondheid van moeder en kind.

Vitals: vitamines

Naast supplementen waarin meerdere mineralen en vitamines gecombineerd worden, biedt Vitals ook specifieke vitamines in tablet- of capsulevorm. Zo neemt u bijvoorbeeld vitamine C om uw weerstand te ondersteunen of vitamine B12 ter aanvulling op uw vegetarische voedingspatroon.

Vitals: mineralen

Het menselijk lichaam heeft mineralen en spoorelementen nodig voor een goede gezondheid en normale ontwikkeling en groei. Net als vitamines, komen ook mineralen in kleine doses in voeding voor. Vermoedt u dat u te weinig binnenkrijgt van bepaalde mineralen, bijvoorbeeld als gevolg van medicijngebruik of door eenzijdige eetgewoonten? Dan kunt u uw gezonde voeding aanvullen met mineralen uit supplementen. 

Vitals: probiotica

Probiotica zijn levende micro-organismen, of gunstige bacteriën. Probiotica komen voor in gefermenteerde drankjes, yoghurt en voedingssupplementen. De Vitals Microbiol supplementen zijn probiotica die levend op de plaats van bestemming aankomen.

Kies bijvoorbeeld voor Vitals Microbiol Platinum CapsulesVitals Microbiol Kind 0-4 Jaar Druppels of Vitals Microbiol Intiem Capsules (speciaal ontwikkeld voor vrouwen).

Bijwerkingen bij Vitals supplementen

Ieder voedingssupplement van Vitals is anders en daarom heeft ook ieder supplement specifieke bijwerkingen of situaties waarin u het supplement beter niet kunt nemen. Lees voor het innemen van de supplementen altijd goed wat de risico’s en bijwerkingen zijn. 

Sommige supplementen kunt u bijvoorbeeld beter niet innemen tijdens een zwangerschap of het geven van borstvoeding, terwijl andere supplementen niet te combineren zijn met bepaalde medicijnen. Raadpleeg altijd uw huisarts voor u een nieuw voedingssupplement inneemt om te bespreken of dit veilig is voor u.

Waar koop ik Vitals voedingssupplementen?

U bestelt de voedingssupplementen van Vitals snel en eenvoudig bij DeOnlineDrogist.nl. Voor vragen over de werkwijze of de Vitals voedingssupplementen, kunt u terecht bij de klantenservice. DeOnlineDrogist.nl beantwoordt uw vragen graag voor u.

Wilt u uw bestelling de volgende dag al in huis ontvangen? Plaats uw bestelling dan voor 21.30. Bij een bestelling van meer dan twintig euro profiteert u van een gratis verzending.

Wat kosten Vitals voedingssupplementen?

U vindt het volledige overzicht met Vitals voedingssupplementen die te koop zijn bij DeOnlineDrogist.nl bovenaan deze pagina. De huidige prijs staat duidelijk per product aangegeven en u ziet tevens of er voedingssupplementen in de aanbieding zijn op het moment.