Hoofdpagina>Vitamines>Magnesium>Magnesium capsules

Vitals Magnesium 100CP

Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan de energiestofwisseling

Korting 20%
19,95 15,96
  • Merk:  Vitals 
  • Inhoud: 100CP
  • EAN: 8716717003211
  • Op voorraad:  28  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Vitals Magnesiumcitraat 100mg heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan de energiestofwisseling. Magnesium draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast draagt het bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie, leervermogen, het geheugen en het beredeneervermogen. Magnesium is gunstig voor een goede geestelijke balans. Ook draagt magnesium bij aan een goede electrolytenbalans.
Veel producten met magnesium zijn in tabletvorm. Deze tabletten zijn vaak groot omdat magnesium veel ruimte inneemt. Dit speelt vooral bij aminozuurgebonden magnesiumverbindingen die als voordeel een superieure biologische beschikbaarheid hebben. Dergelijke producten zijn vanwege de grootte van de tablet echter niet voor iedereen even prettig in het gebruik. Vitals levert daarom ook magnesiumcitraat in capsulevorm, die gemakkelijker te slikken is. Het product bevat magnesium gebonden aan citroenzuur (als citraat). Deze vorm van magnesium wordt goed opgenomen in het lichaam. Indien gewenst, kan de capsule opengemaakt worden om de inhoud ergens doorheen te mengen.
Voor Vitals Magnesiumcitraat 100mg wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hulpstoffen uit natuurlijke bron. De capsule bestaat uit pullulan, dat vervaardigd wordt uit cassave (een eetbare wortelknol, ook wel maniok genoemd). In de capsule wordt gebruik gemaakt van hulpstoffen uit rijst, noodzakelijk om de capsule goed te kunnen vullen.

Dosering
1-3 capsules per dag met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Bij voorkeur verdeeld over de dag innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Waarschuwingen
Een hoge magnesiuminname kan leiden tot diarree of misselijkheid. De dosis in dat geval verlagen. Niet gebruiken bij een ernstige nierfunctiestoornis.

Ingredienten

Samenstelling
per capsule:
  % ADH
Magnesium (citraat) 100 mg 27%

Hulpstoffen: 
Vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel),antiklontermiddel: rijstconcentraat, vulstof: rijstextract.

Allergenen Informatie
Bevat geen:
Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Magnesium 100CP?