Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine b>Vitamine b12

Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten 100TB

Goed voor hart en bloedvaten en bevordert een kalme, evenwichtige gemoedstoestand.

Korting 25%
18,95 14,21
  • Merk:  Vitals 
  • Inhoud: 100TB
  • EAN: 8716717002061
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Vitals Vitamine B12 Methylcobalamine is de bioactieve vorm van vitamine B12 in het lichaam. Deze hoeft dus niet meer omgezet te worden en is direct werkzaam. Cyanocobalamine is geen natuurlijke verbinding en moet nog omgezet worden. Vitamine B12 in voeding is uitsluitend van dierlijke herkomst (behalve in sommige supplementen die ook geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten); het wordt door bacteriën in het spijsverteringskanaal van dieren gevormd. Vitamine B12 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. B12 is tevens goed voor het homocysteïnemetabolisme, de vorming van rode bloedcellen en het celdelingsproces. De vitamine heeft daarnaast een positieve invloed op de werking van het immuunsysteem. Ten slotte draagt het bij aan de geestelijke veerkracht.

- Methylcobalamine is de biologisch actieve vorm van vitamine B12.
- Goed voor het geheugen.
- Draagt bij aan concentratievermogen en leerprestaties.

Dosering
1 zuigtablet per dag onder de tong laten smelten of zoals geadviseerd.

Waarschuwingen
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Ouderen nemen vitamine B12 uit een supplement beter op dan uit voeding. Mensen die vegetarisch eten hebben een grotere kans op een vitamine B12 tekort. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Ingredienten

Samenstelling per zuigtablet: 
(dagdosering)
 % ADH
Vitamine B12 (methylcobalamine)1000 mcg40000%

Ingredienten
Mannitol, xylitol, magnesiumstearaat, kersenaroma, citroenzuur, methylcobalamine.

Allergenen Informatie
Bevat geen soja, lactose, gluten, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen. Dit product is geschikt voor veganisten en is vrij van GMO.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten 100TB?