Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine k

Vitals Vitamine K2 90mcg Capsules 60CP

Hoogwaardige vitamine K2 in hoge biologische opneembaarheid

Korting 25%
24,95 18,71
  • Merk:  Vitals 
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8716717002467
  • Op voorraad:  44  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Vul snel en gemakkelijk de dagelijkse inname vitamine K2 aan met de Vitamine K2 90mcg Capsules van Vitals. Deze vitamine is belangrijker voor onze gezondheid dan we voorheen dachten. De vitamine ondersteunt niet alleen de bloedstolling, een functie van vitamine K die al heel lang bekend is. Ook is vitamine K essentieel voor de activiteit van een speciaal weefseleiwit (matrix Gla proteïne) dat door het binden van calciumionen helpt bij het soepel en schoon houden van de slagaderwand, gewrichtskraakbeen en andere zachte weefsels in het lichaam. Daarnaast is vitamine K onontbeerlijk
voor de activiteit van osteocalcine, een boteiwit dat een belangrijke rol speelt bij de vorming en instandhouding van gezond en goed gemineraliseerd botweefsel. Deze nieuwe functies vervult vitamine K2 beter dan vitamine K1 (fyllochinon), de voornaamste bron van vitamine K in onze westerse voeding.

Dosering
1-2 capsules per dag bij een (vetbevattende) maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.

Waarschuwingen
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingredienten
Samenstelling per capsule:
(dagdosering)
 % ADH
Vitamine K2 (MenaQ7® Crystals)90 mcg120%

Ingredienten
Rijstextract, vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel), rijstconcentraat

Allergenen Informatie
Bevat geen: 
Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO.

 

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Vitamine K2 90mcg Capsules 60CP?