Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9372.359 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Overig

Vitals Berberine 500mg Capsules 60CP

Korting 15%
34,95 29,70
  • Merk:  Vitals
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8716717003839
  • Op voorraad:  25  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Vitals Berberine 500mg Capsules is een voedingssupplement op basis van zeer zuiver extract uit de wortels van de soort Berberis aristata. Deze soort wordt ook wel Indische berberis of boomkurkuma genoemd. Meerdere wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat Berberine een zeer waardevolle stof voor onze gezondheid kan zijn. Een belangrijke eigenschap van berberine is het activeren van AMPK ,dat ook wel de ‘metabole masterswitch’ wordt genoemd. Dit is een enzym dat een rol speelt bij onder andere de glucose- en vetstofwisseling door het activeren van de opname en vervolgens oxidatie van glucose en vetzuren in de cel. Hierdoor wordt de bloedsuikerregulatie en een normale vetmetabolisme ondersteunt. Dit draagt bij aan een normaal triglyceridengehalte in het bloed. Daarnaast is berberine ook gunstig voor het cholesterolgehalte, omdat het invloed heeft op de afbraak van cholesterol in galzuren, de vorming en uitscheiding van gal, en de uitscheiding van vrij cholesterol in gal. Gezonde cholesterol- en triglyceridengehaltes zijn belangrijk voor hart en bloedvaten. Tevens wordt Berberine ook gebruikt ter ondersteuning van de leverfunctie. Bovendien heeft recent onderzoek aangetoont dat berberine goed wordt opgenomen in de lever en de lipidenstofwisseling ter plaatse ondersteunt.

Vitals Berberine 500mg Capsules:
- met zuiver extract uit de wortels van Berberis aristata
- sterke wetenschappelijk onderbouwing
- wordt goed opgenomen in doelweefsels

Dosering
1-3 capsules per dag bij een maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Raadpleeg bij medicijngebruik eerst een deskundige alvorens dit product te gebruiken. Vermijd gebruik bij zwangerschap of borstvoeding. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Berberine-HCL

500 mg

Ingrediënten
Berberine (Berberis aristata), rijstconcentraat (Oryza sativa), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassavezetmeel), zonnebloemolie (Helianthus annuus)

Etiket
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Berberine 500mg Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment