Bestel nu
0
€ 0,00
Vitals Microbiol Trio Basis Capsules 60CP

×

of

Vitals Microbiol Trio Basis Capsules 60CP

Korting 28%
34,95 25,15

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Vitals
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8716717003327
Productbeschrijving

Probioticum met 3 miljard levende bacteriën

Door de corona-crisis en de toegenomen behoefte aan voedingssupplementen hebben de producenten van verpakkingsmaterialen moeite om de huidige vraag aan te kunnen. Hierdoor kunnen de Vitals producten tijdelijk voorzien zijn van een witte dop in plaats van hun unieke rode dop. Uiteraard is de kwaliteit van de voedingssupplementen ongewijzigd.


Algemeen
Vitals Microbiol Trio Basis is een probiotica die 3 miljard levende bacteriën van 3 suprieure stammen bevat, namelijk een combinatie van de bekende stammen Lactobacillus acidophilus, LA-5® en Bifidobacterium lactis, BB-12® én Lactobacillus rhamnosus GG, LGG®. Hiermee is een onovertreffelijk trio ontstaan. Tevens zitten de capsules van Vitals Microbiol Platinum verpakt in een speciale donker violet (bijna zwarte) verpakking, waardoor ze optimaal beschermt blijven tegen lucht, licht en vocht.

Vitals Microbiol Trio Basis:
- probiotica bestaande uit 3 miljard levende bacteriën
- bacteriën bevatten 3 suprieure stammen (Lactobacillus acidophilus, LA-5® en Bifidobacterium lactis, BB-12® én Lactobacillus rhamnosus GG) LGG®
- verpakking waarborgt optimale bescherming tegen lucht, licht en vocht

Dosering
1 maal daags 1 capsule met en ruime hoeveelheid water innemen, bij een maaltijd of zoals geadviseerd. Tijdens gebruik van een antibioticum is het raadzaam minimaal 2 uur te laten tussen de inname van Microbiol Platinum en het antibioticum.

Waarschuwingen
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Na openen is het raadzaam de verpakking in de koelkast te bewaren. Ongeopend kan het product bij kamertemperatuur bewaard worden. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (1 capsule)

Lactobacillus rhamnosus GG, LGG®

1 miljard cfu*

Lactobacillus acidophilus, LA-5®

1 miljard cfu*

Bifidobacterium, BB-12® (B. lactis)

1 miljard cfu*

*Colony Forming Units (aantal levensvatbare bacteriën die in staat zijn zich te vermenigvuldigen en een kolonie te vormen)

Ingrediënten
Rijstconcentraat (Oryza sativa), vegetarische capsule (pullulan uit gefermenteerd cassave-zetmeel), Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis.

Allergenen Informatie
Vrij van gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Etiket

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist