Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Vitals Boswellia-AF Capsules 60CP
Vitals Boswellia-AF Capsules 60CP

Vitals Boswellia-AF Capsules 60CP

Korting 30%
27,71 19,39
  • Merk: Vitals
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8716717003594
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Met superieure opneembaarheid en effectiviteit

Door de corona-crisis en de toegenomen behoefte aan voedingssupplementen hebben de producenten van verpakkingsmaterialen moeite om de huidige vraag aan te kunnen. Hierdoor kunnen de Vitals producten tijdelijk voorzien zijn van een witte dop in plaats van hun unieke rode dop. Uiteraard is de kwaliteit van de voedingssupplementen ongewijzigd.


Algemeen
Vitals Boswellia-AF bevat het nieuwe AprèsFlex® next-generation boswellia-extract met superieure opneembaarheid en effectiviteit. Onderzoek heeft aangetoond dat na 5 dagen al de eerste resultaten merkbaar zijn. Boswellia (als extract) is al decennia populair en veelbelovend als voedingssupplement. Het zijn de boswelliazuren die worden beschouwd als de belangrijkste actieve stoffen, waarvan acetyl-11-keto-β-boswelliazuur (AKBA) uit onderzoek het meest effectief blijkt te zijn. Boswellia-extracten worden dan ook meestal gestandaardiseerd op een hoog gehalte AKBA (van nature bevat boswellia slechts 2-3% AKBA). De werking van een boswellia-extract wordt echter niet alleen bepaald door het gehalte actieve stoffen, maar ook door de biologische beschikbaarheid van deze stoffen na orale inname. AKBA wordt namelijk relatief slecht opgenomen. Het verbeteren van de biologische beschikbaarheid van AKBA zorgt voor grotere effectiviteit. Dit ‘next-generation’ product bestaat uit een boswellia-extract (gestandaardiseerd op 20% AKBA) aangevuld met een deel van de niet-vluchtige oliën uit de boswellia-hars. Het toevoegen van deze natuurlijk voorkomende oliën bleek de gouden greep in het verbeteren van de opneembaarheid en biologische beschikbaarheid van AKBA. Ondanks het lagere percentage AKBA in AprèsFlex ten opzichte van 5-Loxin (respectievelijk 20% en 30%) wijst vergelijkend onderzoek uit dat AprèsFlex tot wel 50% beter opneembaar is en nóg effectiever.

Boswellia serrata is een boom die van oorsprong in India voorkomt. Boswellia extract wordt uit de hars van deze boom gewonnen. Deze hars is rijk aan boswellia-zuren, de actieve bestanddelen van de boom. Het ondersteunt de omzetting van bepaalde enzymen en heeft een gunstige invloed op de normale collageenvorming en is goed voor het behoud van soepele gewrichten en gezond kraakbeen.

Vitals Boswellia-AF Capsules met:
- next-generation boswellia-extract;
- betere biologische beschikbaarheid;
- snellere en effectievere werking, wetenschappelijk onderbouwd;
- gestandaardiseerd op 20% acetyl-11-keto-β-boswelliazuur (AKBA);
- voor soepele gewrichten en gezond kraakbeen.

Dosering

1 tot 2 maal daags 1 capsule bij een vetbevattende maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur.


Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Boswellia-extract (AprèsFlex®)

100 mg

Waarvan acetyl-11-keto-ß-boswelliazuur (AKBA)

20 mg

Ingrediënten
Antiklontermiddel: rijstconcentraat, boswellia-extract (Boswellia serrata), vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel).

Etiket

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist