DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Ontdek de Engystol tabletten van -Heel

Ons lichaam is uitgerust met een natuurlijke afweer tegen ziekten en infecties. Wanneer dit verdedigingsmechanisme niet goed werkt, door bijvoorbeeld stress of ziekte, kan dit leiden tot gezondheidsklachten. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam kan dan wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Een natuurlijk geneesmiddel is een logische keuze als u bewust met uw gezondheid omgaat. De homeopatische geneesmiddelen van -Heel zijn dan een goede keuze. Meer weten over homeopathie? We vertellen u meer in deze blog.


Hoe werkt homeopathie?

De geneesmiddelen van -Heel zijn geregistreerde homeopathische geneesmiddelen. Dit betekent onder andere dat de werkzame stoffen natuurlijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan plantenextracten van Arnica montana (valkruid) of Vincetoxicum (witte engbloem). Deze planten, die bij onverdunde inname of aanraking bepaalde ziekmakende verschijnselen veroorzaken, kunnen in de verdunde vorm juist een genezend effect hebben. En dat is de basis van homeopathie. Homeopathische geneesmiddelen stimuleren en activeren de van nature aanwezige kracht tot zelfherstel. Iedereen, van baby tot oudere, kan homeopathie gebruiken.


Engystol tabletten: een natuurlijke kracht in de herfst

Eén van de geneesmiddelen van -Heel is Engystol tabletten, waarmee u goed voorbereid de herfst ingaat. Als de blaadjes van de bomen vallen, de temperaturen dalen en de gure koude dagen voor de deur staan, zijn Engystol tabletten een goede keuze. Er zijn een aantal redenen waarom Engystol tabletten een goede keuze zijn:
  • Ze hebben geen bekende interacties met andere geneesmiddelen
  • Mogen bij kinderen vanaf 2 jaar
  • Mogen gebruikt worden bij zwangerschap en borstvoeding in de aanbevolen dosering en na overleg met uw arts
  • Zijn verkrijgbaar zonder voorschrift
  • Er zijn van Engystol tabletten geen bijwerkingen bekend
Deze tabletten (verkrijgbaar in 50 stuks en 250 stuks) zijn zowel preventief als acuut in te zetten. Wist u dat Engystol tabletten ook geschikt zijn voor kinderen? Zo kan Engystol voor het hele gezin een passend puzzelstukje in de herfst zijn!
Verpakking van Engystol tabletten

De natuurlijke geneesmiddelen van -Heel

Het merk -Heel maakt al meer dan 85 jaar natuurlijke geneesmiddelen. Alle geneesmiddelen zijn officieel geregistreerde homeopathische producten. Hiermee voldoen ze aan alle Nederlandse kwaliteits- en veiligheidseisen. Zo kunt u vertrouwen op de kwaliteit van deze geneesmiddelen. De producten van -Heel:

  • bevatten werkzame, natuurlijke bestanddelen;
  • kunnen worden gecombineerd met andere medicaties en therapieën;
  • stimuleren het zelfherstellend vermogen.
Engystol tabletten en de andere geneesmiddelen van -Heel zijn homeopathische geneesmiddelen. Vanwege wetgeving staat niet meer op de verpakking waarvoor het product bedoeld is. Indien u meer informatie wilt over de homeopathische geneesmiddelen van -Heel, kunt u contact opnemen met onze gediplomeerde drogisten van de klantenservice. Ze helpen u graag!


*De geneesmiddelen van -heel zijn homeopathische geneesmiddelen zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Lees voor gebruik de bijsluiter.