DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Trachitol

Het geneesmiddel Trachitol is een zuigtablet dat helpt bij beginnende keelpijn. Trachitol heeft een dubbele werking, het bevat naast een antibacterieel ingrediënt ook een pijnstillende stof. Trachitol remt dus niet alleen de groei van bacteriën, het zorgt er ook voor dat je snel van de pijn af bent. De zuigtabletten van Trachitol zijn suikervrij en hebben een frisse pepermuntsmaak.Lees meer
 • Trachitol Zuigtabletten 30TB

  Trachitol Zuigtabletten | 30TB

  Voorraad: > 50
  6,99
 • Trachitol Zuigtabletten 20TB

  Trachitol Zuigtabletten | 20TB

  Voorraad: > 50
  5,39

Keelpijn wordt minder door Trachitol
Er zit namelijk lidocaïne hydro-chloride in Trachitol: een plaatselijk pijnstillende stof. Het keelslijmvlies wordt minder gevoelig door deze stof, waardoor u dus minder pijn zult hebben en weer makkelijk kunt praten, drinken en eten. Het zou kunnen dat uw tong een beetje raar voelt als u Trachitol hebt ingenomen. Dat komt omdat uw tong ook plaatselijk een beetje verdoofd kan zijn door het medicijn.

Daarnaast zit er een stof in Trachitol die de groei van bacteriën remt. De mogelijke oorzaak van uw keelpijn kan daardoor ook worden aangepakt.

Trachitol is verkrijgbaar in de vorm van zuigtabletten. Laat er een op de tong oplossen door er zachtjes op te zuigen. De stoffen gaan dan hun werk doen. Trachitol kan je gemakkelijk en snel online bestellen bij DeOnlineDrogist.nl.

Wat kan u doen om keelpijn te voorkomen?
Vaak ontstaat keelpijn door een besmetting met een virus of bacterie. u kunt besmetting niet altijd voorkomen. Zorg in ieder geval voor een goede hygiëne en een goede weerstand. Als uw weerstand goed is, kunnen de bacteriën en virussen makkelijker door u lichaam worden afgeslagen.

Hard praten, zingen of schreeuwen veroorzaakt ook keelpijn. Probeer dat dus met mate te doen. Daarnaast is roken ook niet goed voor de keel en kan een vieze lucht ook effect hebben op uw keel. Laat die sigaret dus liggen en probeer in schone, geluchte ruimtes te verblijven in plaats van muffe, rokerige, verontreinigde lucht.

Hebt u toch last van (beginnende) keelpijn, neem dan Trachitol.