Bestel nu
0
€ 0,00
Theranal Aambeienzalf 35GR
Theranal Aambeienzalf 35GR
Theranal Aambeienzalf 35GR 1
Theranal Aambeienzalf 35GR 2
Theranal Aambeienzalf 35GR 3
Theranal Aambeienzalf 35GR 4

×

of

Theranal Aambeienzalf 35GR

6,57
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen
Productbeschrijving

Verlicht pijn en jeuk bij aambeien effectief

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
Theranal Aambeienzalf is te gebruiken bij inwendige en uitwendige aambeien. Bij inwendige aambeien kan de zalg eenvoudig worden aangebracht in de anus, doormiddel van het bijgeleverd opzetstuk. Voor de behandeling van uitwendige aambeien kunt u de zalf het makkelijkste aanbrengen op de aangedane plek door middel van een watje of tissue. Voor de meest effectieve behandeling gebruikt u Theranal zalf het liefst 's ochtends, 's avonds en na iedere stoelgang gedurende 2 weken. Theranal zalf bevat de stoffen lidocaïne, zinkoxide en bismuthsubnitraat. Lidocaïne heeft een snelle pijnstillende en jeuk verlichtende werking. Zinkoxide en bismuthsubnitraat zorgen er tevens voor dat de aambeien kleiner worden. Niet gebruiken bij bloedende aambeien en aandoeningen aan het hart.

Kenmerken van Theranal aambeienzalf:
- werkt snel en effectief pijnstillend en jeuk verlichtend én verkleint de aambeien

- zowel voor inwendige als uitwendige aambeien
- de zalf kan makkelijk worden ingebracht met het gebruiksvriendelijke bijgevoegde opzetstuk

Lees voor gebruik de volledige bijsluiter.

Tip ! Door dagelijks gebruik van Theranal zullen de klachten snel verminderen. Raadpleeg een arts indien de klachten langer dan veertien dagen aanhouden of als de aambeien bloeden. Theranal kan tijdens de zwangerschap uitsluitend in overleg met de arts worden gebruikt.

Dosering
Reinig de anale opening goed. Hiertoe kunt u bijvoorbeeld een watje met een beetje aambeienzalf gebruiken. Afdrogen en de zalf in ruime mate aanbrengen. De zalf 's ochtends en 's avonds en na iedere stoelgang gebruiken.

Actieve stofBismuthsubnitraat
Sterkte27/130/18
Vormzalf
Indicatieaambeien
Contra Indicatieniet bij bloedende aambeien
Bijsluiter
Download gebruiksaanwijzing
Waarschuwingen

Niet gebruiken bij bloedende aambeien of bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Over het gebruik van dit product in de zwangerschap bij de bestaan onvoldoende gegevens om de mogelijke schadelijkheid te beoordelen.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Vragen & Antwoorden
Is dit product geschikt voor hartpatienten?

In principe is er in de bijsluiter van Theranal niets bekend over het niet gebruiken van Theranal bij hartklachten. Raadpleeg bij twijfel uw huisarts.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist