Hoofdpagina>Huishouden>Wasmiddel>Wasmiddel witte was

Ecover Essential Waspoeder Universal 1,2KG

Voor een schone, stralend witte was

9,95 9,05
  • Merk:  Ecover 
  • Inhoud: 1,2KG
  • EAN: 5412533415438
  • Op voorraad:  45  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Ecover Essential Waspoeder Universal op basis van plantaardige en biologisch afbreekbare ingrediënten is speciaal ontwikkeld om de witte was te reinigen en beschermen en de kleur stralend wit te houden. Bovendien neemt de zachte geur u mee naar de lavendelvelden in de Provence.

Ecover Essential is volledig samengesteld uit de vertrouwde formule die u gewend bent van Ecover, maar dan met toevoeging van essentiële geuren. Deze geuren zijn mild en authentiek, geschikt voor als u niet van intense en overheersende geuren houdt. Bovendien zit het verpakt in een doos van 100% gerecycled karton. Samen met de plantaardige ingrediënten is dit wasmiddel dus een bewuste keuze voor uw milieuvriendelijke levensstijl.

Hoe te gebruiken?
Geschikt voor 30/40/60°C. Gebruik uw machine volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Voor een perfect ecologische was: vermijd ondervulling van de wasmachine en was op een lage temperatuur.

Waarschuwingen
Lees altijd eerst de kledinglabels. Was donkere, licht gekleurde en witte kledij apart. Voor gekleurde was adviseren wij Ecover Essential Waspoeder Color. Niet geschikt voor wol en zijde. Controleer de kleurvastheid voor een voorbehandeling.
Ingredienten
Ingrediënten

15-30%: Zuurstofbleekmiddel, 5-15%: Zeoliet, anionogene en niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, <5%: Zeep, Parfum (Limonene, linalool), Natriumcarbonaat, Natriumsulfaat,, Polypeptide, TAED, Natriumcitraat, Natriumsilicaat, water, Natriumcarboxymethylzetmeel.

International list of ingredients (INCI)

Sodium carbonate proxide, Sodium sulfate, Zeolite, Sodium carbonate, Sodium C12-18 alkyl sulfate, Laureth-6, Sodium polyaspartate, TAED, Sodium citrate, Sodium silicate, Aqua, Sodium oleate, Sodium Carboxymethyl Starch, Laureth-7, Parfum, Limonene, Linalool.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ecover Essential Waspoeder Universal 1,2KG?