DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Frosch

Groene keuze Merk is onderdeel van ons groene assortiment.
Frosch biedt voor elk schoonmaakklus in huis een duurzame oplossing. Met Frosch wordt uw huis minstens net zo schoon en fris als ieder ander schoonmaakmiddel. Het verschil? Frosch reinigt zonder het milieu te belasten. Bekijk hier ons assortiment ecologische schoonmaakmiddelen. Lees meer

Best verkopende producten

Populaire Categorieën:

Frosch: ecologische schoonmaakmiddelen


Met de ecologische schoonmaakmiddelen van Frosch maakt u uw huis grondig schoon, zonder het milieu te belasten. Of u nu op zoek bent naar een ecologisch allesreiniger, milieuvriendelijke vaatwastabletten of wasmiddel, Frosch biedt ieder schoonmaakklus een duurzame oplossing.

Duurzaam schoonmaken met Frosch

Frosch allesreiniger Green Lemon is een milieuvriendelijke allesreiniger voor het ecologisch schoonmaken van uw woning. De allesreiniger reinigt grondig en is te gebruiken op vloeren en wasbare oppervlakken zoals de keuken en badkamer. Zijn geconcentreerde formule op basis van actieve extracten van limoen verwijdert vlekken en vetsporen. De oppervlakteactieve stoffen zijn van plantaardige herkomst en zijn biologisch afbreekbaar.

Frosch Azijnreiniger zorgt voor een stralende keuken en brandschoon sanitair op milieuvriendelijke wijze. Dankzij dit product kunt u alles grondig reinigen en kalksporen verwijderen van uw kranen, douchekop en wastafel.

Frosch toiletreiniger gebruikt de natuurlijke kracht van citroen om kalk, kalksteen en vuil te verwijderen, zelfs onder de rand van de WC-pot. De oppervlakteactieve stoffen van dit toiletreiniger zijn van plantaardige herkomst en bovendien biologisch afbreekbaar. Ook te gebruiken voor septische tanks.

Frosch Wasmiddel Aloë Vera zorgt voor een kraakheldere was zonder irritatie van de gevoeligste huidtypes. Dit geconcentreerde vloeibare wasmiddel is tegelijk ecologisch verantwoord en hypoallergeen. Het wasmiddel verwijdert vlekken uit alle textielsoorten en is actief bij temperaturen tussen 20° en 95°. Met de natuurlijke extracten van Aloë Vera, bekend om zijn verzachtende eigenschappen. Het wasmiddel is vrij van fosfaten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Frosch vaatwastabletten zijn ecologisch verantwoorde vaatwastabletten met een natuurlijk efficiënte werking dankzij hun alles-in-een formule met bicarbonaat. De tabletten bevatten geen fosfaten en conserveringsmiddelen. Bovendien zijn de zakjes rond deze tabletten oplosbaar in water en biologisch afbreekbaar.

De duurzame pijlers van Frosch

  • Natuurlijke ingrediënten
    De schoonmaakmiddelen van Frosch bestaan uit efficiënte formules op basis van natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong, met bewezen reinigende en verzorgende kwaliteiten.
  • Biologisch afbreekbaar
    De verpakkingen en producten van Frosch zijn geproduceerd uit hernieuwbare grondstoffen met een snelle en volledige biologische afbreekbaarheid.
  • Een milieuvriendelijke keuze
    Frosch kiest uitsluitend voor grondstoffen die goed zijn voor het milieu, de producten dragen het ecolabel. Dit Europese ecologisch label garandeert dat de gecertificeerde producten beantwoorden aan strenge ecologische criteria.
  • Mild voor de huid
    De producten van Frosch zijn dermatologisch getest. De conserveringsmiddelen en parfums die in de formules voorkomen zijn streng geselecteerd en tot het strikte minimum beperkt of zelfs volledig geweerd.
  • Gerecyclede en recyclebare verpakking
    Frosch maakt gebruik van 100% gerecyclede en recyclebare verpakkingen die de milieubelasting zeer sterk verlagen.
  • Zuinig watergebruik
    Het water dat gebruikt wordt voor het maken van Frosch producten wordt in het eigen waterzuiveringsstation gezuiverd en hergebruikt.
  • Dierproefvrij
    De producten van Frosch zijn niet op dieren getest. De producten zijn dierproefvrij.
  • Meer dan 30 jaar ervaring
    Frosch is opgericht in 1986 en is hiermee al langer dan 30 jaar actief in Europa.