DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Goed voorbereid het voorjaar in

Op 20 maart 2023 is het voorjaar officieel van start gegaan. Dat betekent dat we weer meer de hort op gaan en vaker het huis omruilen voor de tuin of het buitenleven. VSM Kind heeft een aantal producten ontwikkeld die wellicht handig zijn om dit voorjaar in uw voorraadkast te hebben staan. We vertellen u in deze blog meer over het merk VSM en lichten een aantal producten voor u uit.

Goed voorbereid het voorjaar in met VSM Kind

U kiest bewust om op een natuurlijke manier voor de gezondheid van u en uw kindje te zorgen. VSM begrijpt dat. Speciaal voor kinderen en baby’s heeft VSM een complete serie kinderproducten op basis van natuurlijke ingrediënten ontwikkeld: VSM Kind. Kwaliteit heeft VSM hoog in het vaandel staan. Zo kunt u met een gerust hart vertrouwen op de producten van VSM Kind.

Deze producten van VSM Kind zijn handig om in de voorraadkast te hebben voor dit voorjaar:

Arnikind Vallen en stoten gel (1). In het voorjaar gaat uw kindje vast vaker de hort op, lekker buiten spelen of op de fiets naar school. Maar, een onhandigheidje zit in een klein hoekje. Bent u goed voorbereid op de bijbehorende onhandigheidjes, zoals een val of een stoot? Denk dan aan Arnikind Vallen en stoten gel. Hiermee verzorgt u de blauwe huid na een val of stoot. De plantaardige, verzorgende gel is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 0 tot 6 jaar oud. Het bevat de natuurlijke ingrediënten Arnica montana (ook wel valkruid genoemd) en Calendula officinalis (goudsbloem).

Prrrikweg spray (1). De tijd dat we insecten weer horen zoemen is (bijna) weer aangebroken. Is uw kindje gestoken of gebeten door een insect? Dat kan vervelend aanvoelen. Prrrikweg spray van VSM Kind is dan ideaal om bij de hand te hebben. Het verzacht en verkoelt de rode en geprikkelde huid snel wanneer uw kindje is gebeten of gestoken door een insect (zoals muggen, wespen en bijen). U kunt het ook gebruiken wanneer uw kindje in aanraking is gekomen met brandnetels en de brandharen van de eikenprocessierups en na een beet van een kwal. Door de handige sprayflacon hoeft u de gevoelige plek niet aan te raken. De spray is compleet plantaardig en bevat onder andere Echinacea pallida (zonnehoed) en Hamamelis virginiana (toverhazelaar). Het is al vanaf de geboorte te gebruiken.

Bent u al bekend met deze producten?

Waterpokken gehad? Verzorg de huid met VSM Kind Calendulan kinderemulsie

Het is weer voorjaar. Wist u dat waterpokken in veel gevallen in het (vroege) voorjaar voorkomen? In maart, april en mei zijn er vaak veel meer besmettingen in vergelijking met andere maanden van het jaar. Heeft uw kindje waterpokken gehad? Denk dan aan VSM Kind Calendulan kinderemulsie (1). Nadat de waterpokken weg zijn, kan de huid vaak wel wat extra liefde gebruiken. De kinderemulsie verkoelt en verzorgt de huid van uw kindje na waterpokken. Ook kan het gebruikt worden voor de verzorging en verzachting van de huid na aanraking met brandharen van de eikenprocessierups. Te gebruiken vanaf 0 jaar.

Heeft uw kindje een onaangenaam gevoel door doorkomende tandjes? Denk aan VSM Kind Chamodent tandgel

Op een gegeven moment krijgt uw kindje te maken met doorkomende tandjes. Een moment om bij stil te staan, maar dit kan ook onaangenaam zijn. Wanneer uw kindje extra verzorging en verzachting van het tandvlees bij doorkomende tandjes kan gebruiken, kunt u voor VSM Kind Chamodent tandgel kiezen. De veganistische gel bevat het actieve bestanddeel Malva Sylvestris (ook wel groot kaasjeskruid genoemd). Deze plant legt een dekkend laagje op het tandvlees, waardoor het tandvlees wordt verzorgd en verzacht. Extra fijn: de gel heeft een aangename smaak, is vriendelijk voor de tandjes en is makkelijk aan te brengen. Deze gel is te gebruiken vanaf de geboorte.

VSM Kind

Natuurlijk opgroeien met VSM Kind

Bekijk producten
  • Vsm Kind Prrrikweg Spray 20ML

    7,79

    Vsm

    Kind Prrrikweg Spray 20ML

  • Vsm Arnikind Vallen en Stoten Gel 0-6 jaar 40GR

    15% korting

    Vsm

    Arnikind Vallen en Stoten Gel 0-6 jaar 40GR

  • Vsm Kind Calendulan Emulsie 100ML

    50% korting

    Vsm

    Kind Calendulan Emulsie 100ML

  • Vsm Kind Chamodent Tandgel 10GR

    7,09

    Vsm

    Kind Chamodent Tandgel 10GR

De homeopathische geneesmiddelen van VSM Kind

Een deel van het assortiment van VSM Kind bestaat uit homeopathische geneesmiddelen. Vanwege wetgeving mag voor homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Indien u meer productinformatie wilt of vragen hebt over het gebruik van de homeopathische geneesmiddelen van VSM Kind, kunt u contact opnemen met onze gediplomeerde drogisten van de klantenservice. Ze helpen u graag!

VSM

VSM ontwikkelt producten die hun oorsprong vinden in de natuur. Dit gebeurt allemaal op een veilige, verantwoorde milieuvriendelijke wijze. Deze natuurlijke producten ondersteunen het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Zo geeft VSM u de kracht uit de natuur. U kunt bij VSM terecht voor allerlei homeopathische geneesmiddelen, verzorgingsproducten, gezondheidsproducten en kruidengeneesmiddelen. Voor jong en oud.

(1) Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.