DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Bambo Nature

Groene keuze Merk is onderdeel van ons groene assortiment.
Op zoek naar milieuvriendelijke luiers die ook een veilige keuze zijn voor de huid van uw baby? Wat maakt Bambo Nature luiers zo bijzonder? En welke Bambo Nature producten zijn er allemaal? Onder de producten leest u alles over Bambo Nature.

Best verkopende producten

 • Nr.  1Bambo Nature Babydoekjes 80ST

  Bambo Nature Babydoekjes | 80ST

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  3,29
 • Nr.  2 Gratis verzending Bambo Nature Babydoekjes 12x80ST

  Bambo Nature Babydoekjes | 12x80ST

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  37,51
  39,48
 • Nr.  3Bambo Nature Babydoekjes 3x80ST

  Bambo Nature Babydoekjes | 3x80ST

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  9,38
  9,87
 • Nr.  4Bambo Nature Luiers Maat 4 L 48ST

  Bambo Nature Luiers Maat 4 L | 48ST

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  16,89
 • Nr.  5 Gratis verzending Bambo Nature Luiers Maat 4 L - Multiverpakking 3x48ST

  Bambo Nature Luiers Maat 4 L - Multiverp... | 3x48ST

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  48,14
  50,67
 • Nr.  6Bambo Nature Maat 2 Luiers S 30ST

  Bambo Nature Maat 2 Luiers S | 30ST

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  9,49
 • Nr.  7 Gratis verzending Bambo Nature Maat 2 Luiers S - Multiverpakking 3x30ST

  Bambo Nature Maat 2 Luiers S - Multiverp... | 3x30ST

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  27,05
  28,47
 • Nr.  8Bambo Nature Luiers Maat 6 XXL 40ST

  Bambo Nature Luiers Maat 6 XXL | 40ST

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  17,89
 • Nr.  9 Gratis verzending Bambo Nature Luiers Maat 6 XXL - Multiverpakking 3x40ST

  Bambo Nature Luiers Maat 6 XXL - Multive... | 3x40ST

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  50,99
  53,67
 • Nr.10Bambo Nature Maat 1 Luiers XS 22ST

  Bambo Nature Maat 1 Luiers XS | 22ST

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  6,29

Wat is Bambo Nature?

Bambo Nature luiers zijn milieuvriendelijke en huidvriendelijke luiers, geproduceerd door het Deense bedrijf Abena. Bambo Nature producten worden al meer dan veertig jaar gemaakt. Behalve babyluiers produceert Bambo Nature ook andere natuurlijke babyproducten, zoals:

Bambo Nature luiers helpen gezinnen overal ter wereld om duurzamer te leven, zonder daarbij in te hoeven leveren op het comfort van een goede luier. De hoogwaardige baby- en kinderverzorgingsproducten worden gemaakt met respect voor mens en milieu. De Bambo Nature producten zijn continu in ontwikkeling en worden steeds beter en duurzamer. Zo is sinds kort de verpakking van de Bambo Nature luiers vernieuwd. Er wordt nu gebruik gemaakt van papieren verpakkingen die u gewoon bij het oud papier kunt doen.

Natuurlijke en milieuvriendelijke luiers

Bambo Nature luiers zijn milieuvriendelijke luiers. Maar hoe doet het bedrijf dat? Het milieuvriendelijke zit hem niet alleen in de ingrediënten maar ook in het productieproces van de luiers: 

 • Luiers die vrij zijn van onnodige ingrediënten: traditionele luiers bevatten vaak chemicaliën en allergenen. Ook zitten er stoffen in die zeer slecht afbreekbaar zijn en dus slecht voor het milieu. Bambo Nature laat deze stoffen achterwege en gebruikt alleen natuurlijke materialen. Deze luiers en luierbroekjes bevatten dus geen agressieve chemicaliën en zijn vrij van allergenen. 
 • Energiezuinig geproduceerde luiers: Bambo Nature wil dat ook volgende generaties opgroeien in een schone en gezonde omgeving. Het bedrijf minimaliseert daarom zijn ecologische footprint. Ook houdt het strenge milieueisen aan, bij het produceren van de producten. Niet alleen worden natuurlijke ingrediënten gebruikt, ook let Bambo Nature op het energieverbruik van de machines die de luiers produceren. Zo garandeert het bedrijf een energiezuinig productieproces.

Welke Bambo Nature producten zijn er?

Luiers

Bambo Nature luiers zijn vrij van parfum, parabenen, lotion en conserveringsmiddelen. Ze zijn flexibel en absorberen goed. Ze sluiten perfect aan op de babybilletjes, waardoor ze niet snel lekken. Deze milieuvriendelijke luiers zijn een goede keuze voor uw baby én voor de natuur.

De biologische luiers zijn er in verschillende maten, namelijk van maat 1 tot en met 6:

Luierbroekjes

Milieuvriendelijke luierbroekjes met een perfecte pasvorm: dat zijn de luierbroekjes van Bambo Nature. De broekjes zitten comfortabel. En ze zijn ideaal bij het oefenen om zinderlijk te worden. U doet ze namelijk gemakkelijk uit of naar beneden, tijdens het toiletbezoek of het op het potje gaan. Daarna kunt u het broekje weer aan doen, als het nog droog is. Ook de luierbroekjes zijn 100% natuurlijk en vrij van parabenen en parfum, waardoor de kans op luieruitslag klein is. 

Extra handig: deze luierbroekjes bevatten een plasindicator. Hierdoor kunt u aan de buitenkant van de luier zien of er een plasje in zit.

De luierbroekjes zijn er in drie verschillende maten: 

Billendoekjes

De billendoekjes van Bambo Nature zijn vrij van dierlijke ingrediënten en daarom veganistisch. Ze bevatten enkel natuurlijke materialen. Het zijn doekjes zonder parfum die goed zijn voor een snelle reiniging van de babybillen. Maar ze zijn ook te gebruiken over de rest van het lichaam. De doekjes zijn zacht voor de gevoelige huid en vrij van parfum en kleurstoffen. De Bio Babydoekjes zijn zelfs volledig biologisch afbreekbaar.

Verschoonmatjes

De verschoonmatjes van Bambo Nature zijn ideale luiermatjes om uw kindje op te verschonen. Omdat ze waterbestendig zijn, is een ongelukje tijdens het verschonen niet erg. De matjes zijn gemakkelijk uit te vouwen zodat u ze snel kunt gebruiken op het moment dat u ze nodig heeft. Ze zijn handig voor onderweg, en passen eenvoudig in uw tas. Ook dit product is gemaakt van natuurlijke en milieuvriendelijke materialen.

Bedmatjes

Het bed van uw kindje drooghouden wanneer hij of zij net zindelijk wordt? Bambo Nature Bedmatjes zijn speciale matjes om het matrasje van uw baby schoon en droog te houden. Ook de bedmatjes worden gemaakt van natuurlijke materialen.

Waar koop ik Bambo Nature?

Bambo Nature luiers online bestellen doet u bij DeOnlineDrogist.nl. Als u dat voor 21.30 doet, heeft u ze de volgende dag in huis. Bovenaan deze pagina vindt u het volledige productaanbod op DeOnlineDrogist.nl. U ziet het ook hier wanneer er Bambo Nature aanbiedingen zijn.

Op zoek naar meer babyverzorgingsartikelen?

Bekijk ook deze babyverzorgingsartikelen op DeOnlineDrogist.nl: