Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: nieuw van weleda de 24h hydraterende gezichtsverzorging

Nieuw van Weleda: directe hydratatie tot 24 uur lang met behulp van de Vijgencactus

24h Hydraterende Gezichtsverzorging

2 minuten leestijd

Planten uit de cactusfamilie zijn bij velen bekend als planten die blijven overleven, zelfs als er vaak wordt vergeten om water te geven. Dat is niet zomaar, cactussen zijn namelijk ontzettend goed in het vasthouden van vocht waardoor ze in zeer droge omstandigheden kunnen overleven. Juist om die reden heeft Weleda de Vijgencactus gekozen als nieuwe hoofdingrediënt van hun nieuwe hydraterende huidverzorging.

Weleda

Hydraterende Gezichtsverzorging

Bestel direct
 • Weleda Vijgencactus 24h Hydraterende Gezichtscrème 30ML

  11,89

 •  
 • Weleda Vijgencactus 24h Hydraterende Gezichtscrème Light 30ML

  11,89

 •  
 • Weleda Vijgencactus Hydraterende Gezichtsspray 100ML

  9,77

 •  
 • Weleda Vijgencactus Hydraterende Ooggel 10ML

  12,74

 •  

Hydraterende verzorging bij een droge, vochtarme huid

Factoren zoals koude, droge lucht in de winter, een verwarming of airconditioning kunnen ervoor zorgen dat uw huid uitdroogt. Heeft u een droge huid en kan uw huid extra hydratatie gebruiken? Dan is de nieuwe hydraterende huidverzorging van Weleda iets voor u. Dankzij de biologische Vijgencactus stimuleert deze vegan huidverzorging het natuurlijk vermogen van de huid om vocht op te slaan. Daarnaast zorgt de milde huidverzorging voor langdurige en intensieve hydratatie zonder een vettig gevoel op de huid achter te laten. De hydraterende huidverzorgingslijn bestaat uit vier nieuwe producten een ooggel, een gezichtscrème in een versie voor de normale tot gecombineerde huid en een versie die geschikt is voor de normale en droge huid. Bovendien bevat de lijn een hydraterende gezichtsspray.

De nieuwe Hydraterende Gezichtsverzorging

vrouw met hydraterende spray

24h Hydraterende gezichtscrème

Een lichte crème voor de normale tot droge huid met het extract van biologische vijgencactus en aloë vera gel. Deze crème hydrateert direct tot wel 24 uur lang en trekt snel in.


24h Hydraterende gezichtscrème light

Deze ultralichte crème is geschikt voor de normale tot gecombineerde huid en bevat biologische vijgencactus en aloë vera. De crème hydrateert de huid tot wel 24 uur lang terwijl het de huid ook matteert.

De vijgencactus

Hydraterende gezichtsspray

Is uw huid onderweg of door de dag heen toe aan verfrissing? De Hydraterende gezichtsspray bevat etherische oliën die de huid en zintuigen stimuleren. Daarnaast hydrateert deze spray de vermoeide en doffe huid tot 12 uur lang.


Hydraterende ooggel

Bij vermoeide ogen is het hydraterende ooggel geschikt voor u. Deze laat vermoeide ogen weer stralen, hydrateert tot 12 uur lang en biedt verkoeling dankzij de verkoelende rol-applicator.

cactusblad en weleda crème

Deel dit artikel