Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.577 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Davitamon

Al sinds 1928 ontwikkelt Davitamon voedingssupplementen als ondersteuning voor de gezondheid van het lichaam. In het uitgebreide assortiment van Davitamon vindt u supplementen voor jong én oud!
1

Vanaf het moment dat Davitamon in 1928 werd opgericht zijn ze bezig met het verfijnen van producten en het uitbreiden van het aanbod. Davitamon komt regelmatig met nieuwe innovaties. Dit jaar met wel 4 stuks, namelijk Davitamon Vitamine D Aquosum Suikervrij, Davitamon Vitamine D – 1 x per week, Davitamon Huid, Haar & Nagels en Davitamon Compleet Man. Dit doen zij op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring. Inmiddels biedt Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een passend product. Met Davitamon kiest u al sinds 1928 voor een betrouwbaar voedingssupplement van hoge kwaliteit. Davitamon - Lekker in uw vel!

Zwanger

Wanneer u zwanger bent, komt er een mooie, maar ook spannende periode aan. U wilt nu extra goed voor uzelf en uw baby zorgen. Heerlijk bewegen, goed naar uw lichaam luisteren, genoeg drinken en gezond & gevarieerd eten. De behoefte aan vitamines en mineralen is in deze periode verhoogd, met name de behoefte aan foliumzuur. Een speciaal op de behoefte van zwangere vrouwen afgestemde multivitamine met mineralen kan een goede aanvulling op de voeding zijn.

Baby

In de eerste maanden krijgen baby’s alleen borstvoeding of flesvoeding. Hierin zit alles wat ze nodig hebben. Let daarbij wel extra goed op vitamine K en vitamine D voor uw baby. Davitamon heeft diverse supplementen voor de baby en sinds kort een nieuwe innovatie binnen deze lijn. Op verzoek van vele jonge ouders heeft Davitamon de Vitamine D Aquosum toegevoegd, zonder gebruik te maken van suiker en zoetstoffen. Vitamine D Aquosum Suikervrij is op waterbasis en bevat nog steeds een lichte anijssmaak.

Elke dag

Uw lichaam heeft elke dag, het hele jaar door, vitamines en mineralen nodig om goed te blijven functioneren en een goede gezondheid in stand te houden. Gezond en gevarieerd eten is de basis om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Het lukt niet iedereen altijd om elke dag volgens de adviezen van de Schijf van Vijf te eten. Dan kan een aanvulling in de vorm van een voedingssupplement raadzaam zijn. Davitamon Elke Dag is een complete multivitamine met 22 essentiële vitamines en mineralen tot 100% van de referentie inname. Ook bruistabletten met granaatappelsmaak.

Weerstand

U kent het vast wel: het is weer de tijd van het jaar dat u wel eens een steuntje in de rug kunt gebruiken. Maar wat is weerstand? En hoe ondersteunt u die weerstand? Davitamon Compleet Weerstand is speciaal ontwikkeld voor volwassenen: het bevat een combinatie van vitamines en mineralen die o.a. goed zijn voor de weerstand (vitamine A, B6, B11, B12, C en D, koper, selenium, ijzer en zink) en is verkrijgbaar als lekkere kauwvitamines. Davitamon heeft ook Compleet Weerstand Forte (als dragees of kauwvitamines) met een extra hoge dosering van belangrijke vitamines en mineralen.

Huid, haar & nagels voor schoonheid van binnenuit

Davitamon Huid Haar Nagels ondersteunt gezond haar, een stralende huid en mooie sterke nagels. Het bevat zink wat bijdraagt aan het gezond houden van de huid, haar en nagels. Daarnaast bevat het een hoge dosering vitamine B8. Deze vitamine is voor behoud van sterke, glanzende haren en helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat de stevigheid van de huid ondersteunt. Ook helpt vitamine C lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Vitamine D 1 x per week

Davitamon Vitamine D – 1 Per Week, is een voedingssupplement met vitamine D3 (cholecalciferol), waarvan u één keer per week één tablet inneemt om een dagelijkse hoeveelheid vitamine D binnen te krijgen. Het is speciaal ontwikkeld voor iedereen met een verhoogde behoefte aan vitamine D, maar er niet dagelijks aan denkt om een tablet of druppels in te nemen. Vitamine D is een vetoplosbare vitamine en wordt opgeslagen in de lichaamsreserves. Uw lichaam zorgt er zelf voor dat een dosering dagelijks wordt vrijgegeven aan uw lichaam. U kunt er daarom voor kiezen om één keer per week vitamine D in te nemen, als aanvulling op de voeding.

Davitamon heeft een ontzettend groot assortiment van diverse vitaminen en mineralen 

KAG-nr.: 24-1018-1685