Hoofdpagina>Vitamines>Magnesium>Magnesium tabletten

Davitamon Magnesium Voor Spieren En Botten Tabletten 42TB

Magnesium aangevuld met calcium en vitamine D

Korting 50%
11,29 5,65
  • Merk:  Davitamon
  • Inhoud: 42TB
  • EAN: 8710537707557
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Het Davitamon Magnesium Voor Spieren En Botten supplement is goed voor de spieren en het zenuwstelsel*. Dit supplement is speciaal geschikt voor mensen die actief en vitaal willen blijven. Magnesium Voor Spieren En Botten Tabletten bestaat uit een hoge dosis magnesium dat is aangevuld met calcium en vitamine D. Hierdoor biedt het een brede ondersteuning voor botten***, spieren en het hart**. Daarnaast heeft dit supplement een ondersteunende werking op het zenuwstelsel.

* Calcium en Magnesium
** Calcium en Magnesium
*** Calcium en Magnesium, Vitamine D

Dosering
Volwassenen dagelijks 1 tablet. De tablet met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Tablet in zijn geheel doorslikken. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waarschuwingen
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bij kamertemperatuur (15-25 graden Celsius) op een droge en donkere plaats bewaren.

Ingredienten

Ingredienten
Mineralen, maltodextrine, vulstoffen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, antiklontermiddelen: siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat, vitamines, kleurstof: titaandioxide, middellange keten triglyceriden, bevochtigingsmiddel: glycerol.

Samenstelling
Per dagdosering van 1 tablet: vitamine B3 16mg 100% ADH; vitamine D3 10µg 200% ADH; mineralen: magnesium 200mg 53% ADH; calcium 400mg 50% ADH.

ADH= aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Davitamon Magnesium Voor Spieren En Botten Tabletten 42TB?

Meer uit ons assortiment