Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Spier supplementen>Soepele spieren

Davitamon Magnesium Voor De Nacht Tabletten 30TB

Magnesiumsupplement aangevuld met essentiele vitamines dat tijdens de nacht wordt opgenomen

Korting 15%
10,24 8,70
  • Merk:  Davitamon 
  • Inhoud: 30TB
  • EAN: 8710537707533
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Davitamon Magnesium Voor De Nacht is een magnesiumsupplement aangevuld met calcium en de vitamines B2, B3 en D. Deze tabletten dienen voor het slapen gaan te worden ingenomen om vervolgens tijdens de nacht geleidelijk afgegeven te worden in het lichaam. Hierdoor krijgt het lichaam tijdens het slapen de beschikking over magnesium, calcium en vitamine B2, B3 en D. Davitamon Magnesium Voor De Nacht ondersteunt de gemoedstoestand, zorgt voor het behoud van soepele spieren en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.

Dosering
Volwassenen dagelijks 1 tablet. De tablet met voldoende water innemen, voor het slapen gaan. Tablet in zijn geheel doorslikken. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waarschuwingen
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bij kamertemperatuur (15-25 graden Celsius) op een droge en donkere plaats bewaren.

Ingredienten

Ingredienten
Mineralen, maltodextrine, vulstoffen: hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, antiklontermiddelen: siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat, vitamines, kleurstof: titaandioxide, middellange keten triglyceriden, bevochtigingsmiddel: glycerol.

Samenstelling
per dagdosering van 1 tablet: vitamine B2 1,4mg 100% ADH; vitamine B3 16 mg 100% ADH; vitamine D3 5µg 100% ADH; mineralen: magnesium 400mg 107%; calcium 120mg 15% ADH

ADH= aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Davitamon Magnesium Voor De Nacht Tabletten 30TB?