9365.641 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Magnesium>Magnesium tabletten

Davitamon Magnesium 400mg Tabletten 30TB

Magnesium ondersteunt het behoud van sterke spieren

Korting 15%
9,49 8,07

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Davitamon
 • Inhoud: 30TB
 • EAN: 8710537707526
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Het Davitamon Magnesium 400mg supplement bevat een een hoge dosis, goed opneembaar magnesium. Dit mineraal speelt een essentiele rol in het soepel houden van de spieren en helpt het lichaam bij de opbouw van lichaamseiwit. Het ondersteunt bovendien het zenuwstelsel en de algehele fitheid. Davitamon Magnesium 400mg heeft een extra krachtige werking bij sporters omdat het de energiehuishouding en de vochtbalans ondersteunt.

  Dosering
  Volwassenen dagelijks 1 tablet. De tablet met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

  Waarschuwingen
  De aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bij kamertemperatuur (15-25 graden Celsius) op een droge en donkere plaats bewaren.

  Ingredienten

  Ingredienten
  Magnesium, vulstoffen: microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, vernet cellulosegom, talk, antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide, kleurstof: titaandioxide.

  Samenstelling
  per dagdosering van 1 capsule: mineraal: magnesium 400mg 107% ADH.

  ADH= aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Davitamon Magnesium 400mg Tabletten 30TB?

  Meer uit ons assortiment