DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Ymea

De natuurlijke formules van Ymea met natuurlijke ingrediënten zijn speciaal ontworpen om te ondersteunen tijdens de overgang. Elk product bevat een zorgvuldig geselecteerde combinatie van kruidenextracten, vitamines en mineralen op maat voor de vrouw in de overgang.

Lees meer
 • Ymea Overgang 8-in-1 Capsules 64CP
  Gratis verzending

  Ymea Overgang 8-in-1 Capsules | 64CP

  (50)
  Voorraad: > 50
  29,49
  20% korting
  23,59
 • Ymea Overgang 8-in-1 Capsules 2x64CP
  Gratis verzending

  Ymea Overgang 8-in-1 Capsules | 2x64CP

  (50)
  Voorraad: > 50
  58,98
  25% korting
  44,23
 • Ymea Overgang Silhouet Capsules 128CP
  Gratis verzending

  Ymea Overgang Silhouet Capsules | 128CP

  (65)
  Voorraad: > 50
  39,99
  20% korting
  31,99
 • Ymea Overgang Silhouet Capsules 2x128CP
  Gratis verzending

  Ymea Overgang Silhouet Capsules | 2x128CP

  (65)
  Voorraad: > 50
  79,98
  25% korting
  59,99
 • Ymea Overgang Dag & Nacht Capsules 64CP
  Gratis verzending

  Ymea Overgang Dag & Nacht Capsules | 64CP

  (25)
  Voorraad: > 50
  25,99
  20% korting
  20,79
 • Ymea Overgang Dag & Nacht Capsules 2x64CP
  Gratis verzending

  Ymea Overgang Dag & Nacht Capsules | 2x64CP

  (25)
  Voorraad: > 50
  51,98
  25% korting
  38,98
 • Ymea Overgang Silhouet Capsules 64CP
  Gratis verzending

  Ymea Overgang Silhouet Capsules | 64CP

  (65)
  Voorraad: > 50
  25,99
  20% korting
  20,79
 • Ymea Overgang Silhouet Capsules 2x64CP
  Gratis verzending

  Ymea Overgang Silhouet Capsules | 2x64CP

  (65)
  Voorraad: > 50
  51,98
  25% korting
  38,98

Populaire Categorieën:

Ymea

Wat kan Ymea voor u betekenen als u in de overgang bent? De natuurlijke producten van Ymea bieden u ondersteuning en helpen bij overgangsverschijnselen. U leest hier alles over Ymea en de verschillende Ymea producten voor vrouwen in de overgang.

Ymea tijdens de overgang

Ymea is hét merk dat natuurlijke ondersteuning biedt tijdens de overgang. Ymea heeft natuurlijke producten op basis van plantextracten, waaronder Salie. Salie kan helpen bij overgangsverschijnselen, zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen.

Natuurlijk uzelf zijn tijdens de overgang: dat kan met Ymea. Het helpt u om u gewoon uzelf te voelen en de controle terug te pakken, waardoor u comfortabel door de overgang komt.

Wanneer Ymea gebruiken?

De overgang is een nieuwe fase in uw leven. Uw hormonen schommelen veel en er verandert van alles. Bij de overgang horen een aantal overgangsverschijnselen. Wanneer u last heeft van deze verschijnselen kan Ymea u op natuurlijke wijze ondersteuning bieden. Enkele overgangsverschijnselen zijn:

 • Opvliegers: Dat is misschien wel het meest herkenbare verschijnsel. U krijgt het ineens heel warm en het zweet breekt u uit;
 • Nachtelijk transpireren: Opvliegers die gedurende de nacht optreden, die een groot effect kunnen hebben op uw nachtrust;
 • Stemmingswisselingen: Uw emoties gaan alle kanten op;
 • Gewichtstoename: Door de veranderde hormoonbalans kan het zijn dat de stofwisseling vertraagt en het lichaam meer vet vasthoudt, waardoor uw silhouet verandert;
 • Vermoeidheid: Ook meer vermoeid zijn, is een verschijnsel dat zich voor kan doen tijdens de overgang.

De producten van Ymea

Bij De Online Drogist zijn verschillende producten van Ymea verkrijgbaar, met elk hun eigen aandachtsgebied als het gaat om overgangsverschijnselen.

Ymea Overgang

Ymea Overgang biedt u ondersteuning tijdens de overgang. De tabletten bevatten Cimicifuga Racemosa (zilverkaars) extract, dat hulp biedt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen*. Bovendien zit in dit product vitamine D3, ter ondersteuning van botten en spieren. Ymea Overgang tabletten zijn geschikt voor langdurig gebruik tijdens de overgang.

Ymea Silhouet

Ymea Silhouet heeft een tweevoudige werking. Maar hoe werkt Ymea silhouet nou precies? Ten eerste ondersteunt het u bij opvliegers, stemmingswisselingen en nachtzweten. Dat komt door de salie in dit product*. En ten tweede draagt Ymea Silhouet ook op natuurlijke wijze bij aan gewichtsverlies*.

Behalve de verschijnselen als opvliegers en nachtelijk transpireren, kunnen de hormoonveranderingen namelijk ook samen gaan met gewichtstoename of schommelingen in het gewicht. Dat komt omdat de stofwisseling trager wordt en omdat uw lijf meer vet opslaat.

Ymea Overgang Silhouet is een uniek product voor vrouwen in de overgang, dat groene thee extract bevat. Het groene thee extract is het ingrediënt dat bijdraagt aan gewichtsverlies en vetverbranding*. Behalve salie en groene thee extract, zitten er ook vitaminen en mineralen in dit supplement. Namelijk vitamine B6 wat bijdraagt aan de regulering van de hormonale activiteit en B12 voor het behoud van een gezond immuunsysteem. Ook zit er vitamine D3 in voor het behoud van sterke botten en gezonde spieren.

Ymea Dag & Nacht

Ymea Overgang Dag & Nacht bevat twee soorten capsules die een gerichte ondersteuning bieden bij overgangsverschijnselen zowel overdag als ‘s nachts. Overdag helpt het bij overgangsverschijnselen en ‘s nachts bij het behoud van een goede nachtrust*.

 • Overdag
  De salie in de dagcapsule helpt bij overgangsverschijnselen als opvliegers, stemmingswisselingen en prikkelbare gevoelens*. De capsule bevat daarnaast rozewortel, dat helpt bij vermoeidheid en stresssituaties*. Ook vitamine D3 en vitamine B12 behoren tot de ingrediënten. Vitamine D3 vanwege de ondersteuning van het immuunsysteem en vitamine B12 ter ondersteuning van het energieniveau.

 • ’s Nachts
  ’s Nachts helpt de salie in Ymea Dag & Nacht u bij nachtelijk transpireren en rusteloze gevoelens*. Verder helpt de valeriaan die in de nachtcapsule zit, bij het goed slapen en uitgerust wakker worden*. En citroenmelisse & valeriaan samen bevorderen de natuurlijke gezonde slaap en dragen bij aan een goede nachtrust*. Voor het ondersteunen van de hormonale activiteit is vitamine B6 aan de capsule toegevoegd.

Ymea Totaal Extra Energie

Bent u in de overgang en ervaart u vermoeidheid? Dan is Ymea Totaal Extra Energie wellicht de juiste Ymea-keuze voor u. Ymea Totaal Extra Energie ondersteunt door middel van de salie die erin zit bij opvliegers, nachtzweten en stemmingswisselingen*. En daarnaast draagt foliumzuur bij aan extra energie bij vermoeidheid*.

Het product bevat ook nog vitamine B5 ter ondersteuning bij spanning en inspanning en vitamine B12 omdat dit bijdraagt aan het energieniveau. Ook zit er vitamine C, D3 en zink in ter ondersteuning van het gezonde afweersysteem.

Ymea 8-in-1 Overgang

Ymea 8-in-1 is het meest complete Ymea product dat ondersteuning biedt bij maar liefst 8 veelvoorkomende overgangsverschijnselen. De salie in het product helpt bijvoorbeeld bij opvliegers en nachtelijk transpireren*, maar ook bij stemmingswisselingen en onrustige gevoelens*. Maca draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid en het ondersteunt u in stresssituaties*. Daarnaast draagt het bij aan een positieve stemming*. Het bevat ook cayenne, wat bijdraagt aan gewichtsverlies en het behoud van een goed figuur*. En daarnaast zit er Artisjok in, wat de gezonde spijsvertering ondersteunt*.

Behalve deze ingrediënten bevat Ymea 8-in-1 ook nog vitamine D3, B6 en Zink. Zink en B6 zijn goed voor de hormoonhuishouding. Vitamine D3 en Zink dragen bij aan het functioneren van het immuunsysteem en vitamine D3 is daarnaast goed voor het behoud van gezonde botten en spieren.

Ymea Stemming & Emotie

Ymea Stemming & Emotie Tabletten helpen bij overgangsverschijnselen op emotioneel gebied zoals stemmingswisselingen* en prikkelbaarheid*. Ook ondersteunt het bij een rusteloos gevoel*. Deze effecten ontstaan door de salie in dit supplement. Behalve salie zit er ook maca in Ymea Stemming & Emotie. Dit draagt bij aan de positieve stemming en de vermindering van vermoeidheid*. De salie helpt behalve op emotioneel gebied ook bij lichamelijke klachten zoals opvliegers* en nachtelijk transpireren*.

Zijn er bijwerkingen van Ymea bekend?

Bij normaal gebruik van Ymea tabletten worden eigenlijk zelden bijwerkingen gezien. Het product wordt goed verdragen en kan langdurig gebruikt worden.

Waar kan ik Ymea kopen?

Ymea online bestellen? Dat doet u gemakkelijk en snel online bij DeOnlineDrogist.nl. Wilt u liever eerst iets meer weten over de producten, of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice. We beantwoorden uw vragen en voorzien u graag van deskundig advies. Bestelt u voor 21.30 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis aan huis geleverd.

Ymea aanbiedingen

Bovenaan deze pagina ziet u ons uitgebreide assortiment Ymea, met de huidige prijs. Ook ziet u hier wanneer Ymea overgang producten in de aanbieding zijn. Ymea is geregeld te bestellen met aanbiedingen bij DeOnlineDrogist.nl.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.