DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Beauty supplementen

Beautysupplementen zijn hot. Ze helpen uw huid van binnenuit mooi te maken, ze helpen uw figuur te verbeteren en uw haar en nagels te versterken.
Geen resultaten gevonden

Als aanvulling op een gezonde levensstijl zorgen deze supplementen er voor dat uw huid er lang mooi en stralend uit blijft zien, want een goede gezondheid van binnen zorgt voor een stralende buitenkant. Beautysupplementen zijn rijk aan natuurlijke voedingsstoffen zoals aloë vera, wakame zeewier of kurkuma die uw lichaam van binnenuit verzorgen en uw natuurlijke schoonheid versterken

Figuur

Wilt u een paar kilo afslanken of uw figuur verbeteren? De basis van een gezond gewicht is een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Daarnaast kunt u uw lichaam een handje helpen door beautysupplementen in te nemen die uw vetverbranding stimuleren, u meer energie geven en uw silhouet verbeteren. Deze supplementen zijn een perfecte aanvulling op een gezonde levensstijl, dankzij de toevoeging van vitamines, kruiden en plantextracten. Zo houdt u uw gewicht onder controle en zit u lekkerder in uw vel.

Anti-age

Wilt u het huidverouderingsproces van uw lichaam vertragen? Een crème voedt alleen de buitenste huidlaag, maar de oorsprong van rimpeltjes begint dieper in de huid. Voor een optimaal resultaat gebruikt u naast anti-aging crèmes speciale beautysupplementen om uw huid van binnenuit te verzorgen. Deze supplementen werken op basis van vitamines die de zichtbare tekenen van huidveroudering tegengaan. Ze helpen uw huid elastisch en stevig te houden.

Mooie huid

Een mooie, egale en stralende huid is een kenmerk van schoonheid. Stress kan invloed hebben op de conditie van uw huid. Het is belangrijk om uw huid goed te verzorgen met goede huidverzorging, maar wist u dat een goede verzorging van binnenuit minstens zo belangrijk is? Gezonde voedingstoffen als collageen en vitamine E zorgen voor een optimale ondersteuning van uw huid. Beautysupplementen zijn rijk aan deze voedingsstoffen en laten uw huid stralen. Ze zorgen voor een mooie, egale teint.

Haar

Uw haar heeft dagelijks veel te verduren. Weersomstandigheden, stress, (chemische) haarbehandelingen en hormoonschommelingen hebben ieder effect op de conditie van uw haar. Voor voller, glanzend en veerkrachtig haar gebruikt u speciale shampoo, conditioner of haarmasker om uw haar te verzorgen. Ter aanvulling kunt u beautysupplementen gebruiken om uw haarwortels van binnenuit te voeden. Biotine, cystine en zink maken uw haarwortels steviger en uw haar zichtbaar voller en sterker.

Nagels

Niets is zo vervelend als afbladderende, scheurende of splijtende nagels. Zijn uw nagels breekbaar, dun of zwak? U kunt uw nagels verstevigen met een nagelverharder, maar gebruik daarnaast ook een speciaal supplement om sterkere nagels van binnenuit te krijgen. Deze supplementen zijn rijk aan mineralen als zink, koper en silicium die uw nagels zichtbaar verstevigen. Zo kunt ook u genieten van lange en stevige nagels.

Zongebruinde huid

De zon heeft een grote impact op uw huid. Langdurig zonnebaden zorgt voor huidveroudering en kan voor huidschade zorgen. Gebruik daarom altijd een zonnebrandcrème voordat u de zon in gaat. Wilt u een mooie bruine huid zonder langdurig de zon in te gaan? Of uw huid voorbereiden op de zon voordat u op vakantie gaat? Speciale beautysupplementen helpen uw huid van binnenuit te voeden met als resultaat een mooie goudbruine teint. Ook te gebruiken als u langer wilt genieten van uw zongebruinde kleur.

New Nordic logo

Veelgestelde vragen

Is het echt nodig om beautysupplementen te slikken? Is gezonde voeding en een goede crème smeren niet voldoende?

Beautysupplementen zijn een welkome aanvulling op uw voeding als u uw schoonheid van binnenuit wilt ondersteunen. Voeding alleen is niet altijd toereikend om een optimaal resultaat te behalen. Verzorgende crèmes dringen niet tot de diepere huidlagen door, terwijl huidveroudering juist in de diepere huidlagen ontstaat. Beautysupplementen geven uw lichaam extra ondersteuning zodat u in combinatie met gezonde voeding en een goede huidverzorging een optimaal resultaat kunt behalen. Zo werkt u aan uw schoonheid via uw binnen- en buitenkant. Let op: deze supplementen zijn geen vervanging voor gezonde voeding(smiddelen), maar dienen als aanvulling gebruikt te worden.

Kleven er bijwerkingen aan het gebruik van beautysupplementen?

Beautysupplementen kunnen veilig gebruikt worden indien u zich aan de voorschriften houdt. Lees daarom altijd eerst de gebruiksaanwijzing. Een aantal supplementen kunnen niet gecombineerd worden omdat er dan een overschot aan vitamines kan ontstaan. Dit geldt bijvoorbeeld voor Oenobiol Silhouette boost en Oenobiol Capteur 3-in-1. Bij vragen over een product kunt u advies vragen aan onze klantenservice. Neem contact op met uw huisarts indien u zwanger bent of borstvoeding geeft indien u een beautysupplement wilt gebruiken.

Moet ik – als ik begin met supplementen slikken- dit heel mijn leven te blijven innemen?

Voor een optimaal resultaat kunt u het beste een aantal maanden (meestal 3-4 maanden) beautysupplementen innemen. Blijf doorgaan totdat het gewenste resultaat is bereikt. U kunt de supplementen gerust langdurig gebruiken. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Is een product op de huid smeren niet veiliger dan een supplement gebruiken?

Beautysupplementen zijn uitgebreid getest en zijn volkomen veilig te gebruiken, mits u voor gebruik de bijsluiter leest. Om de werking van de beautysupplementen (die van binnenuit werken) te optimaliseren, is het aan te raden daarnaast verzorgende crèmes te gebruiken die werkzaam zijn aan de buitenkant. Zo zorgt u van buiten én van binnen voor uw huid.

Hoe lang duurt het voordat een beautysupplement werkt?

Beautysupplementen kunnen het best een aantal maanden (bij voorkeur minimaal 3-4 maanden) gebruikt worden om een optimaal resultaat te behalen. De duur totdat u resultaat ziet is per persoon verschillend, dit is onder andere afhankelijk van uw metabolisme. Daarbij is het ook van belang om een gezonde levensstijl te hanteren. Eet daarom gezond, drink voldoende water, beweeg regelmatig en rook niet.

Ik vind beautysupplementen zo overdreven, kan het niet gewoon zonder?

Uiteraard is een gezonde levensstijl een absolute voorwaarde om een mooie huid en een slank figuur te verkrijgen. Gezond leven is de basis en beautysupplementen zijn een uitstekende aanvulling hierop. Deze supplementen geven uw lichaam een steuntje in de rug zodat u uw lichaam van binnenuit kunt verzorgen. De supplementen bevatten vitaminen, mineralen en plantaardige extracten voor het beschermen en voeden van de huid. Ze ondersteunen het lichaam en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid. Let op: deze supplementen zijn dus geen vervanging voor gezonde voeding(smiddelen), maar dienen als aanvulling gebruikt te worden.