Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Driekleurig Viooltje Capsules 45CP
Arkocaps Driekleurig Viooltje Capsules 45CP

Arkocaps Driekleurig Viooltje Capsules 45CP

Korting 15%
Adviesprijs 8,25 7,01
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001323
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  36  stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Helpt bij een ruwe en schrale huid

Algemeen
Arkocaps Driekleurig Viooltje helpt bij een ruwe en schrale huid. Dit komt doordat de bloemen van de Viola Tricolor (Driekleurig Viooltje) vol zitten met flavonoïden, saponisiden, anthocyanosiden, slijmstoffen en vitamine E. De vitamine E zorgt voor de bescherming van de huid en gaat daarbij veroudering van de cellen tegen.

Het omhulsel van de Arkocaps Driekleurig Viooltje capsules is van 100% plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve bestanddelen van de bloem, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
’s Morgens, ‘s middags en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Viola tricolor L. Arkocaps Driekleurig Viooltje dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling
Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 290 mg van het bovengronds bloeiend gedeelte van de Viola tricolor en is gestandaardiseerd op 1,5% totaal flavonoïden uitgedrukt in violanthine.

Ingrediënten

Poeder van het bovengronds bloeiend gedeelte van de Driekleurig Viooltje (Viola tricolor L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist