Door achterstanden i.v.m. Black Friday moet u rekening houden met een vertraging van maximaal 3 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Grote Klis Capsules 45CP
Arkocaps Grote Klis Capsules 45CP

Arkocaps Grote Klis Capsules 45CP

Korting 15%
8,18 6,95
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001330
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Bij onzuivere huid

Algemeen
Arkocaps Grote Klis is gemaakt van de wortel van de Arctium Lappa (Grote Klis). Grote Klis is rijk aan zuuralcoholen en polyenen die een ontsmettende en drainerende werking hebben. Hierdoor reinigt Grote Klis de talgklieren en zuivert het de onzuivere huid met puistjes en mee-eters.

Het omhulsel van de Arkocaps Grote Klis capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de wortel, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en is glutenvrij.

Dosering
's Morgens, 's middags en 's avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Arctium lappa L. Het gebruik van Arkocaps Grote Klis wordt in de periode van zwangerschap en borstvoeding ontraden. Dit voedingssupplement dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 350 mg van de wortel van de Arctium lappa.

Ingrediënten 
Grote Klis wortelpoeder (Arctium lappa L.). Zetmeel. Antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. 

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Wanneer mag ik producten met Grote Klis niet gebruiken?

Gebruik van supplementen waar Grote Klis in verwerkt worden, worden ontraden bij lever - en galklachten. Er wordt ook geadviseerd om dit niet te gebruiken bij een zwakke maag. Ook wordt gewaarschuwd dat bij langdurig inwendig gebruik het zwakke spijsverteringskanaal kan worden aangetast.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist