9365.669 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Darm supplementen>Darmreiniging supplementen

Arkocaps Paardebloem Capsules 45CP

Reinigingskuur

Korting 15%
7,97 6,77

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Arkocaps
 • Inhoud: 45CP
 • EAN: 8715345002993
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Arkocaps Paardebloem is een reinigingskuur voor alle in het lichaam opgehoopte toxines. Paardebloem heeft een bevorderende werking op de vorming en afscheiding van urine en verhoogt daarbij de vloeibaarheid van sappen in de gal waardoor gal- en nierstenen verdwijnen.

  Het omhulsel van de Arkocaps Paardebloem capsules is van 100% plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve bestanddelen van de wortel, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

  Dosering
  ‘s Morgens en ‘s middags 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

  Waarschuwingen
  Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Taraxacum officinale Weber. Tijdens de zwangerschap kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Paardenbloem alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Paardenbloem dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
  Ingredienten

  Samenstelling
  Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 325 mg van de wortel van de Taraxacum officinale en is gestandaardiseerd op 10% fructosaan.

  Ingrediënten
  Paardebloem wortelpoeder (Taraxacum officinale Weber). Antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

  Gebruiksaanwijzing
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Arkocaps Paardebloem Capsules 45CP?

  Meer uit ons assortiment