Door grote drukte dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Cat's Claw Capsules 45CP
Arkocaps Cat's Claw Capsules 45CP

Arkocaps Cat's Claw Capsules 45CP

Korting 15%
Adviesprijs 9,72 8,26
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001361
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  28  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Bevat per capsule 348 mg van de schors van de Uncaria tomentosa (Cat's Claw

Algemeen
Arkocaps Cat's Claw bevat per capsule 348 mg van de schors van de Uncaria tomentosa (Cat's Claw). Dit kruid werd al door de Inca`s gebruikt, omdat het een krachtig middel is ter verhoging van weerstand en stimuleert het immuunsysteem. De schors van de Cat's Claw bevat alkaloïden waardoor de veroudering van cellen wordt tegengegaan.

Het omhulsel van de Arkocaps Cat’s Claw capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de schors, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
‘s Morgens en ‘s middags 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Te gebruiken bij aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.


Ingrediënten

Samenstelling
Elke capsule bevat: 348 mg van de schors van de Uncaria tomentosa en is gestandaardiseerd op 0,8% oxindol alkaloïden (uitgedrukt in ajmalicine).

Ingrediënten

Cat’s Claw schorspoeder (Uncaria tomentosa (Willd) D. C.). Antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Uncaria tomentosa (Willd) D. C. Het gebruik van Arkocaps Cat’s Claw wordt tijdens de zwangerschap en periode dat borstvoeding wordt gegeven ontraden. Arkocaps Cat’s Claw dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.

Vragen & Antwoorden
Wat zijn de ingredienten van Arkocaps Cat's Claw Capsules?

Ingredienten van Arkopharma Cat's Claw:
Cats Claw poeder (Uncaria tomentosa, 77,6%) hetzij 350mg per capsule, plantaardig magnesiumstearaat.
Omhulsel van de capsule: Hypromellose (cellulosederivaat).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist