Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Melisse Capsules 45CP
Arkocaps Melisse Capsules 45CP

Arkocaps Melisse Capsules 45CP

Korting 15%
Adviesprijs 7,97 6,77
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345002788
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Bij innerlijke onrust

Algemeen
Arkocaps Melisse bevat per capsule 275 mg bladpoeder van de Melissa Officinalis (Melisse/Citroenmelisse). Melisse staat bekend om haar rustgevende werking en daardoor goed in te zetten wanneer u innerlijke onrust, als nervositeit, stress, slapeloosheid, angst en depressie ervaart.

Het omhulsel van de Arkocaps Melisse capsules is van 100% plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve bestanddelen van het blad, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Melissa officinalis L. In de periode van zwangerschap en borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Melisse alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Melisse dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling
Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 275 mg van het blad van de Melissa officinalis en is gestandaardiseerd op 1% rozemarijnzuur.

Ingrediënten

Melisse bladpoeder (Melissa officinalis L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Allergie informatie
zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist