9372.362 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Goede nachtrust>Goede nachtrust complex

Arkocaps Goudpapaver Capsules 150CP

Bevordert de nachtrust

Korting 25%
22,10 16,58
  • Merk:  Arkocaps
  • Inhoud: 150CP
  • EAN: 8715345001828
  • Op voorraad:  24  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Goudpapaver is gemaakt van het bovengrondse gedeelte van de Eschscholtzia Californica (Goudpapaver). Goudpapaver is een plant die ook wel slaapmutsje wordt genoemd doordat het de nachtrust bevordert. Goudpapaver is rijk aan alkaloïden die een verdovende werking hebben, waardoor u bij gebruik van dit voedingssupplement eenvoudig 'doei' kunt zeggen tegen inslaapproblemen, nachtmerries en slapeloosheid. Arkocaps Goudpapaver is tevens geschikt om rust te geven aan nerveuze en angstige mensen.

Het omhulsel van de Arkocaps Goudpapaver capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het bovengronds gedeelte, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en is glutenvrij.

Dosering
Volwassenen: 2 capsules vóór het avondeten en 2 capsules net vóór het slapengaan met voldoende water innemen.
Kinderen: 1 capsule vóór het avondeten en 1 capsule net vóór het slapengaan met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Eschscholtzia californica Cham. In de periode van zwangerschap en borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Goudpapaver alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Goudpapaver dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingredienten

Samenstelling

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 300 mg van het bovengronds gedeelte van de Eschscholtzia californica en bevat tussen de 0,5% en 1,2% totaal alkaloïden (uitgedrukt in californidine).

Ingredienten
Poeder van het bovengronds gedeelte van de Goudpapaver (Eschscholtzia californica Cham.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. 

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Vanaf welke leeftijd is dit product geschikt?

Dit product is geschikt vanaf 12 jaar.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Goudpapaver Capsules 150CP?

Meer uit ons assortiment