Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Weegbree Capsules 45CP
Arkocaps Weegbree Capsules 45CP

Arkocaps Weegbree Capsules 45CP

Korting 15%
Adviesprijs 8,08 6,87
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001231
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Helpt als er pollen in de lucht zijn

Algemeen
Arkocaps Weegbree bevat per capsule 280 mg van het blad van de Plantago Major (Weegbree). Weebgree helpt als er pollen in de lucht zijn. Arkocaps Weegbree is ook zeer geschikt bij astma en bronchitis, doordat het slijmoplossende en ontstekingsremmende eigenschappen bevat. Het blad die wordt gebruikt bij het maken van de capsules bevatten iridoïden, met als hoofdbestandsdeel aucuboside. Aucuboside heeft een jeukstillende werking en daardoor prima te gebruiken bij de behandeling van huidaandoeningen.

Het omhulsel van de Arkocaps Weegbree capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het blad, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
’s Morgens, ‘s middags en ’s avonds 1 capsule vóór de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Plantago major L. Arkocaps Weegbree. Dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling
Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 280 mg van het blad van de Plantago major.

Ingrediënten

Weegbree bladpoeder (Plantago major L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.


Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist