DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Terug naar het “normale” leven

Ok, misschien was het qua weer niet de mooiste zomer die we in Nederland hebben gezien de laatste jaren. Toch is de zomervakantie weer voorbijgevlogen. En begint het normale leven weer: de kids weer terug naar school, u weer aan het werk.

De warmte en ontspanning in de zomer kunnen ervoor zorgen dat u zich als een vis in het water voelt. Terug naar het “normale leven” kan er voor zorgen dat u sommige kwaaltjes meer voelt. Wilt u er wat aan doen? Lees dan door!

Rugpijn? Blijf bewegen

Als u last heeft van rugpijn is het van belang om te blijven bewegen. Door te bewegen blijft het lichaam soepel. Probeer niet te lang in dezelfde houding te zitten, zoals achter de computer of in de auto: rust roest in dit geval. Strek om de drie kwartier even de benen en probeer tenminste 30 minuten te bewegen per dag, bijvoorbeeld wandelen of fietsen.

Rugpijn of gewrichtspijn kan bewegen echter soms wel lastig maken. Pijnstillers helpen bij rugklachten niet alleen tegen de pijn, maar maken het ook mogelijk om in beweging te blijven. Wanneer paracetamol geen verlichting van de pijn geeft, kunt u een andere pijnstiller gebruiken. Omdat er bij rugklachten vaak een ontstekingsreactie optreedt van het bindweefsel of de gewrichtjes in de wervelkolom, kunt u een ontstekingsremmende pijnstiller op basis van naproxen, ibuprofen of diclofenac gebruiken. De werking van naproxen houdt wat langer aan. Zo hoeft bij langer aanhoudende rugpijn minder vaak een tablet genomen te worden.

Aleve Select¹ werkt tot wel 12 uur lang tegen pijn en helpt u in beweging te blijven. Aleve Select verlicht effectief rugpijn, maar is ook geschikt voor andere pijnen die wat langer kunnen aanhouden. Zoals bijvoorbeeld spierpijn en gewrichtspijn. Bij spierpijn kunnen warmtepleisters in combinatie met een pijnstiller een oplossing zijn. Warmtepleisters kunnen helpen om de spieren te ontspannen door middel van warmte. Aleve Select kan helpen bij verlichting van de pijn door de stof in het lichaam die de zenuwen prikkelt om een pijnsignaal af te geven, te remmen.

¹Aleve Select 275 mg, naproxennatrium: niet te gebruiken bij maag-, darm- en andere bloedingen, maagpijn, gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen, ernstig hartfalen en wanneer u in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap bent.

rugpijn-blijf-bewegen

De buik terug in balans

Knorren, brommen en mopperen. De maag en darmen kunnen af en toe behoorlijk opspelen en een vervelende invloed op de dag hebben. Daarom is het fijn dat u deze klachten natuurlijk en effectief kunt verlichten! Iberogast² gebruikt de kracht van 9 kruiden om natuurlijk en effectief klachten te verlichten:

• Maag- en darmkrampen

• Maagpijn

• Vol gevoel

• Misselijkheid

• PDS-gerelateerde symptomen

²Iberogast is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

5 tips voor een gezonde maag, zodat u uw buik weer in balans kunt brengen

  • Aleve
  • Iberogast