9477.909 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Aleve Select 275mg Tabletten 12TB

Verlicht de pijn tot wel 12 uur

3,90
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Men wil snel van de pijn af en het liefst niet te veel pillen slikken. Aleve Select verlicht de pijn tot wel 12 uur en werkt langer dan paracetamol of ibuprofen. Aleve Select 275 bevat de werkstof naproxennatrium en werkt ontstekingsremmend en koortsverlagend.
Aleve Select 275, langdurige werking tot wel 12 uur
Aleve is vooral geschikt voor pijn die wat langer kan aanhouden zoals rugpijn, spierpijn, gewrichtspijn, menstruatiepijn, hoofdpijn, griep en verkoudheid en bij koorts.

Kenmerken van Aleve Select:

- één tablet werkt tot wel 12 uur lang;
- werkt ook ontstekingsremmend, ook geschikt voor reumatische pijn;
- afhankelijk van de mate van pijn mogen er 1 tot 3 tabletten per dag geslikt worden;
- makkelijk in te nemen.

Dosering

Volwassenen: De gebruikelijke aanvangsdosering is 2 tabletten. Daarna kan, indien nodig, na 8 – 12 uur nog 1 tablet worden ingenomen tot de klachten voorbij zijn. De tabletten met een ruime hoeveelheid water of melk innemen, bij voorkeur tijdens of onmiddellijk na de maaltijd. Gebruik de laagst mogelijke effectieve dosering. Gebruik Aleve Select 275 mg niet langer dan 10 dagen zonder een arts te raadplegen.
Kinderen vanaf 12 jaar: De gebruikelijke dosering is 11 mg per kg per dag, verdeeld over twee giften met een interval van 12 uur. Rekenvoorbeeld: indien uw kind 50 kg weegt, kunt u 550 mg naproxennatrium per dag toedienen. Dus twee maal daags 1 tablet Aleve Select 275 mg met een toedieningsinterval van 12 uur.

Waarschuwingen
Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren. Niet te gebruiken bij maag-, darm- en andere bloedingen, maagpijn, gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen, ernstig hartfalen en wanneer u in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap bent.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-aleve-select.pdf]
Ibuprofen, naproxen en diclofenac zijn ontstekingsremmende pijnstillers, de zogenaamde NSAID’s (Non-Steroïdal Anti-Inflammatory Drugs). Voor mensen met ernstig hartfalen, bekende hartklachten of mensen die een beroerte hebben gehad, is het verstandig voor gebruik van een van deze pijnstillers met een arts te overleggen.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Aleve Select 275mg Tabletten 12TB?

Meer uit ons assortiment