Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: maak korte metten met een vaginale schimmelinfectie

Maak korte metten met een vaginale schimmelinfectie

Zeker de helft van de vrouwen in Nederland heeft weleens last van een vaginale schimmelinfectie. Het is een van de meest voorkomende vaginale ongemakken en kan door de bijbehorende symptomen een grote impact hebben op uw dagelijkse activiteiten. Hoe komt u daar nu op een snelle manier vanaf? U leest het in deze blog.

Hoe herken ik een vaginale schimmelinfectie?

Een vaginale schimmelinfectie kan ontstaan door hormonale schommelingen, de menstruatie, stress en antibiotica. Hierdoor kan de vaginale flora uit balans raken, waardoor gistachtige schimmels de overhand kunnen krijgen. Een vaginale schimmel kan zowel inwendig als uitwendig voorkomen waarbij u last kunt hebben van de volgende symptomen:


• Witte geurloze afscheiding

• Jeuk

• Roodheid

• Pijnlijke, branderige vagina

Snelle verlichting van een vaginale schimmelinfectie

Herkent u deze symptomen en wilt u snel af van de vaginale schimmelinfectie? Behandel de vaginale schimmel met de juiste medicatie. De effectieve behandelingen van Canesten Gyno zijn speciaal voor de intieme zone en verkrijgbaar zonder recept. U hoeft dus niet eerst langs uw huisarts. Bij DeOnlineDrogist.nl bestelt u ze gemakkelijk, snel én tijdelijk zonder verzendkosten.


Bijvoorbeeld de nieuwe, snelle en effectieve 1 daagse Crème* van Canesten GYNO. Met deze crème kunt u de vaginale schimmel inwendig én uitwendig behandelen. De 1 daagse Crème remt de groei van de schimmel en doodt de schimmel dankzij de actieve stof Clotrimazol. Zo bent u snel af van de jeuk en het branderige gevoel. De crème is zacht voor de vagina en kan makkelijk worden ingebracht met behulp van de voor gevulde applicator.


Bestel Canesten Gyno 1 daagse Crème en de andere behandelingen makkelijk en snel zónder recept bij DeOnlineDrogist.nl. Alle schimmelbehandelingen van Ganesten GYNO worden nu tijdelijk gratis verzonden.

Het voorkomen van een vaginale schimmelinfectie

Als uw vaginale flora in balans is, is het in staat om vaginale infecties af te weren. Maar hoe houdt u nu het beste uw vaginale flora in balans? Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om de vaginale balans te behouden en de kans op een schimmelinfectie in de toekomst te verkleinen:


• Draag katoenen ondergoed, deze stof ademt beter.

• Probeer de inname van te veel suiker te vermijden. Schimmels en lactobacillen gebruiken suiker om te groeien.

• Vermijd het gebruik van zeep of shampoo in de intieme zone.

• Neem voldoende rust.

• Vervang regelmatig uw maandverband of tampon tijdens uw menstruatie. Of maak gebruik van een menstruatie cup.


*Canesten Gyno is een geneesmiddel en bevat de werkzame stof clotrimazol. Lees voor gebruik de bijsluiter.