DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Biodermal P-CL-E Crème

Elke vrouw heeft weleens last van kleine huidongemakken op de huid. Zoals kleine huidirritaties, een kwetsbare, gevoelige, onrustige of vlekkerige huid. Deze huidproblemen kunnen tijdelijk zijn, maar ook iets langer aanhouden. Herkent u een van deze huidprobleempjes? In deze blog leest u wat u eraan kunt doen.

Oorzaken van kleine huidproblemen

Kleine huidproblemen komen meestal niet zomaar opzetten, vaak is hier een aanleiding voor. Wordt uw huid bijvoorbeeld plotseling blootgesteld aan een hele droge lucht of een gure wind? Dan kan dit een reactie veroorzaken. Heeft u een gevoelige huid? Dan is uw huid sneller geneigd om een reactie te geven. Heeft u last van een klein huidprobleem en weet u niet goed wat de oorzaak is? Ga eens na of uw huid aan de onderstaande factoren is blootgesteld:

Koude tempraturen en droge lucht- In de winter en de herfst wordt onze huid vaak blootgesteld aan lagere tempraturen, gure wind en regen. Daarnaast staat binnen de verwarming aan om het aangenaam te maken in huis, maar dit zorgt weer voor droge lucht. De combinatie van herfst en winterweer en de droge lucht in huis kan ervoor zorgen dat de huid reageert met droge en schrale plekjes.

Een ongezonde voedingsstijl - Het is niet altijd even makkelijk om gezond te eten en een keertje zondigen is helemaal niet erg, maar eet u langdurig veel ongezonde voeding? Dan kan dit effect hebben op uw huid. Zo kan het eten van suiker en vette voeding, resulteren in een verhoogde talgproductie dat zorgt voor onzuiverheden en puistjes.

Hormonale balans- In het vrouwelijk lichaam vinden veel hormonale processen plaats, deze kunnen effect hebben op uw huid. Bijvoorbeeld bij een hormoonwijziging tijdens de menstruatie of bij een zwangerschap. Hierdoor kan er iets veranderen in het gedrag van de talgklieren in uw huid en kunt u last krijgen van rode plekjes of onzuiverheden.

Onrustige periodes en stress - De mentale gezondheid kan invloed hebben op de fysieke gezondheid van een mens. Ervaart u een langdurige periode van stress? Dan kan dit effect hebben op de celvernieuwing van uw huid. Stress kan daarnaast de huidbarrière tijdelijk verzwakken, wat uw huid vatbaarder maakt voor bacteriën.

Blootstelling aan de zon - In de lente en zomer schijnt de zon langer en komen we vaker buiten, dit zorgt er ook voor dat onze huid vaker wordt blootgesteld aan schadelijke UV-straling. De huid moet hard werken om deze schade te herstellen en droogt sneller uit. Om uw huid op een veilige manier aan de zon bloot te stellen is het belangrijk dat u uw huid beschermt met zonnebrandcrème.

P-CL-E

De oplossing voor kleine huidproblemen

Bestel direct
  • Biodermal P-CL-E Crème - Dagcreme 100ML

    50% korting

    Biodermal

    P-CL-E Crème - Dagcreme 100ML

  • Biodermal P-CL-E Fluïde 50ML

    50% korting

    Biodermal

    P-CL-E Fluïde 50ML

  • Biodermal P-CL-E Olie - Huidolie 75ML

    50% korting

    Biodermal

    P-CL-E Olie - Huidolie 75ML

  • Biodermal P-CL-E Serum 30ML

    50% korting

    Biodermal

    P-CL-E Serum 30ML

P-CL-E als oplossing bij kleine huidproblemen

Huidproblemen zijn vervelend en kunnen zorgen voor een oncomfortabel gevoel, gelukkig is er wel wat aan te doen. Merkt u dat uw huid op bepaalde factoren met een huidirritatie of huidprobleem reageert? Probeer deze dan te ontwijken, verzorg uw huid daarnaast met een product dat uw huid nét iets extra’s biedt, zoals met de Biodermal P-CL-E huidverzorging.

Waar staat de P-CL-E voor?

De Biodermal P-CL-E huidverzorgingsproducten bevatten ingrediënten die het herstellend vermogen van de huid stimuleren. Dit zijn actieve ingrediënten die van nature in onze huid aanwezig zijn, maar ook natuurlijke extracten die de huid ‘aanmoedigen’ om in actie te komen. Een aantal van deze ingrediënten kunt u terugvinden in de naam. Zo staat de P voor proteïnen, de CL voor collageen en de E voor vitamine E. De P-CL-E producten verzachten en bieden de huid intensieve hydratatie. Bovendien wordt de huid beter beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De P-CL-E huidverzorgingsproducten

Iedere huid is uniek en heeft dus behoefte aan een ander soort product, juist daarom heeft Biodermal verschillende varianten van de P-CL-E crème ontwikkeld, zodat er voor iedereen een passend product is.

P-CL-E crème

Deze crème heeft een rijke textuur en is een effectieve crème die u niet alleen voor u gezicht kun gebruiken, maar ook over uw gehele lichaam. Perfect voor als u bijvoorbeeld droge benen heeft.

P-CL-E serum

Een serum dat een dubbele concentratie P-CL-E bevat. Het is een luchtig serum en dient als een boost voor de huid. Het stimuleert de celvernieuwing van de huid, is verzorgend en probleemoplossend.

P-CL-E Fluïde

De P-CL-E fluïde heeft dezelfde eigenschappen als de P-CL-E crème maar heeft een lichte en niet-vette textuur. Deze is ook beschikbaar in de P-CL-E CC Fluïde, deze corrigeert ook de huidteint en is fijn om te gebruiken als u pigmentvlekjes wilt camoufleren.

P-CL-E Olie

Deze olie bestaat uit natuurlijke Oliën die de huid voeden, en beschermen. De olie helpt daarnaast de huidteint en de elasticiteit van de huid te verbeteren en is geschikt voor het gezicht en het lichaam.

Nieuw! P-CL-E Bodylotions

Last van een droge, gevoelige of kwetsbare huid over het gehele lichaam? Met de nieuwe P-CL-E bodylotions en bodycrème verzacht u uw huid en hydrateert u uw huid intensief. De natuurlijke ingrediënten en lichaamseigen stoffen in deze formule stimuleren bovendien het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

vrouw zit op bed en smeert zich in met P-CL-E bodylotion

Lees meer...

Een gezonde huid met Biodermal

Lees meer
baby eczeem luieruitslag huidverzorging Bepanthen

Bepanthen: Effectieve huidverzorging voor uw baby

Lees meer

Eczeem behandelen

Lees meer

Wat is glycerine? En waar is glycerine goed voor?

Lees meer

Alles over puistjes en acne: acne behandelen en de juiste verzorging

Lees meer

Weleda-huidverzorging in de zomer - Skin Food Bodylotion

Lees meer

Gestreste huid

Lees meer
Eucerin vrouw met egale huid met hand op haar gezicht

Eucerin huidverzorging voor elk huidtype

Lees meer
Kiest u voor zonbescherming die oceaanvriendelijk is?

Oceaanvriendelijke zonbescherming

Lees meer
 
1  2  3  4  5